Çözüldü Temizlik sonrası sistem çalışmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Kiwanc

Femtopat
Merhaba bazı oyunları bir 15 20 dk oynadıktan sonra bilgisayarim donuyordu, manuel restart atmam gerekiyordu. Sonra formatladim falan kasanın icini temizledim. Şimdi bilgisayar çalışıyor; GPU, CPU fanlar falan ama ne görüntü geliyor ne de mouse veya klavyeye isiklari geliyor. Sorun nedir acaba? Simdiden tesekkurler.

Reyis galiba ya kablolarda temazsizlik vardı. Ya da statik elektrikti arkadaşın dedigi gibi, ama hala ağır oyunları oynarken yüksek FPS almama rağmen PC donup restart veriyor, bunun hakkında bir düşünceniz varmi.

Reyis galiba ya kablolarda temazsizlik vardı. Ya da statik elektrikti arkadaşın dedigi gibi, ama hala ağır oyunları oynarken yüksek FPS almama rağmen PC donup restart veriyor, bunun hakkında bir düşünceniz varmi.
Kardeşim işlemci fazla ısınırsa olur. Belki statik elektrik olabilir sanmıyorum. Yinede sen güç kablosunu çıkarıp düğmeye bas 3-4 defa.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı