Temizlik sonrası sistem çok ısınıyor

Sinan Engin v1

Decipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Dün bir toz aldım bilgisayarıma. Bugün de bilgisayarı açtım Online derse girecekken boşta 65 derece olduğunu gördüm. Ondan sonra tuhaf sesler çıkarmaya başladı. Bilgisayarın içine toz kaçmış olabilir mi çünkü hiç böyle bir şeyle karşılaşmadım daha önce. Kaçtıysa ne yapmam lazım? Çünkü bu işlerden fazla anlamam.

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemci fanını yerinden çıkardınız mı? Çıkardıysanız termal macun yenilemesi yaptınız mı? Toz alırken fanlara bir zarar geldi mi, fanlar düzgün bir şekilde çalışıyor mu?

Belki işlemci fanı yerinden çıkmış olabilir.

Kontrol ettim hayır çıkmamış.
İşlemci fanını yerinden çıkardınız mı? Çıkardıysanız termal macun yenilemesi yaptınız mı? Toz alırken fanlara bir zarar geldi mi, fanlar düzgün bir şekilde çalışıyor mu?

Fanlar düzgün bir şekilde çalışıyor. Ama oyunlarda FPS düşmesi yiyorum herhalde 400 civarı alırken CS'de bugün 200-300 arası almaya başladım.
Kontrol ettim hayır çıkmamış.

Fanlar düzgün bir şekilde çalışıyor. Ama oyunlarda FPS düşmesi yiyorum herhalde 400 civarı alırken CS'de bugün 200-300 arası almaya başladım.

Ve oyun açınca direk bilgisayar ısınmaya başlıyor 60 civarındayken aniden 70 80 civarı oluyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı