Temmuz ayı çok yavaş geçmedi mi?

Dertleşmek, anlatmak istersen buradayım dostum.

Teşekkür ederim. Gerçekten lanet bir ay olarak geçti. Kız arkadaşım ayrıldı, 3 arkadaşım COVID-19 nedeniyle hayatını kaybetti. Babaannemin kalp pilinde sorun çıktı çok yorucu geçti. Hemen Alanya'dan Kuşadası'na gitmek zorunda kaldım haftada bir ve 6 senelik arkadaşım karaciğer kanserinden hayatını kaybetti. Bu aralar kimseyle sohbet edemiyorum çünkü çok az arkadaşım var ve en iyileri hayatını kaybetti.

Son düzenleyen: Moderatör:
Teşekkür ederim. Gerçekten lanet bir ay olarak geçti. Kız arkadaşım ayrıldı, 3 arkadaşım COVID-19 nedeniyle hayatını kaybetti. Babaannemin kalp pilinde sorun çıktı çok yorucu geçti. Hemen Alanya'dan Kuşadası'na gitmek zorunda kaldım haftada bir ve 6 senelik arkadaşım karaciğer kanserinden hayatını kaybetti. Bu aralar kimseyle sohbet edemiyorum çünkü çok az arkadaşım var ve en iyileri hayatını kaybetti.
Allah rahmet eylesin, mekanları cennet olsun, başın sağolsun. Yinede eğer ihtiyacın olursa iletişim için istemen yeterli bilmiyorum instagram vb. vermek yasak mı ama o yüzden.

Arkadaşlarınıza Allah rahmet eylesin babaannenize de şifa versin.

12 temmuz doğum günümdü. Daha birkaç gün geçmiş gibi geliyor ama 16 gün olmuş.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı