Temmuz ayı çok yavaş geçmedi mi?

Dertleşmek, anlatmak istersen buradayım dostum.

Teşekkür ederim. Gerçekten lanet bir ay olarak geçti. Kız arkadaşım ayrıldı, 3 arkadaşım COVID-19 nedeniyle hayatını kaybetti. Babaannemin kalp pilinde sorun çıktı çok yorucu geçti. Hemen Alanya'dan Kuşadası'na gitmek zorunda kaldım haftada bir ve 6 senelik arkadaşım karaciğer kanserinden hayatını kaybetti. Bu aralar kimseyle sohbet edemiyorum çünkü çok az arkadaşım var ve en iyileri hayatını kaybetti.

Son düzenleyen: Moderatör:
Allah rahmet eylesin, mekanları cennet olsun, başın sağolsun. Yinede eğer ihtiyacın olursa iletişim için istemen yeterli bilmiyorum instagram vb. vermek yasak mı ama o yüzden.

Arkadaşlarınıza Allah rahmet eylesin babaannenize de şifa versin.

12 temmuz doğum günümdü. Daha birkaç gün geçmiş gibi geliyor ama 16 gün olmuş.

Bugün fark ettim daha 1 Temmuz tarihinde başka şehirdeydim, 3 Temmuz'da döndüm. Gerçekten aşırı yavaş geçti. Sizin için nasıl geçti?

Sanırım sıcaktan dolayı. Benim için çok hızlıydı ne zaman okullar tatil olsa böyle olur.

O kadar hızlı geçti ki Hızlı ve Öfkeli Temmuzun başında vizyona girmişti daha dün gibi ama aradan 24-25 gün geçti.

Bişeyler yaşayınca daha yavaş geçmiş gibi düşünürsünüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…