ÇikolatalıSüt Centipat Katılım 22 Haziran 2021 Mesajlar 366 Yer Merkül Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2021 #31 Benim içinde yavaş geçti oyunlarda sarmamaya başladı halan daha benim için vakit geçmiyor.
Alpigo Kilopat Katılım 15 Ocak 2019 Mesajlar 384 Makaleler 1 Çözümler 9 Yer Alanya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım İşleri İle Uğraş, Haber Sitesi Yazarı 28 Temmuz 2021 #32 Alperen Can dedi: Allah rahmet eylesin, mekanları cennet olsun, başın sağolsun. Yinede eğer ihtiyacın olursa iletişim için istemen yeterli bilmiyorum instagram vb. vermek yasak mı ama o yüzden. Genişletmek için tıkla... Sağolun. 381258 dedi: Arkadaşlarınıza Allah rahmet eylesin babaannenize de şifa versin. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
Alperen Can dedi: Allah rahmet eylesin, mekanları cennet olsun, başın sağolsun. Yinede eğer ihtiyacın olursa iletişim için istemen yeterli bilmiyorum instagram vb. vermek yasak mı ama o yüzden. Genişletmek için tıkla... Sağolun. 381258 dedi: Arkadaşlarınıza Allah rahmet eylesin babaannenize de şifa versin. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
recaii Hectopat Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 1.205 Makaleler 1 Çözümler 3 28 Temmuz 2021 #34 Günler çok hızlı geçiyor 14 yaşına girişime seviniyordum bir anda 15 oldum çocukluğum evde geçti resmen.
Günler çok hızlı geçiyor 14 yaşına girişime seviniyordum bir anda 15 oldum çocukluğum evde geçti resmen.