Temp dosyaları silindikten sonra sistem yavaşladı

Nicksiz ayva

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar, öncelikle şunun bilgisini vereyim. Ben temp dosyalarımın hepsini sildim, çöp kutusuna taşıdıktan sonra 1 tane klasör silinmedi ve PC'yi restartladım. O klasör silindi ve sonradan şunu fark ettim, PC biraz da olsa yavaşlamış. Nasıl düzeltebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar, öncelikle şunun bilgisini vereyim. Ben temp dosyalarımın hepsini sildim, çöp kutusuna taşıdıktan sonra 1 tane klasör silinmedi ve PC'yi restartladım. O klasör silindi ve sonradan şunu fark ettim, PC biraz da olsa yavaşlamış. Nasıl düzeltebilirim?
Normal, bilgisayar bir kere yaptığı işlemi hep yapmamak için Temp klasörüne atar. Siz onu yok edince tekrar oluşturması gerekir ve dolayısıyla yavaş olur. 1 haftaya düzelir.

Hocam zamanla düzelecektir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı