4 475928 Decapat Katılım 10 Temmuz 2021 Mesajlar 130 Çözümler 2 3 Eylül 2021 #11 Random arkadaş dedi: İlk önce silmeye çalıştım hatayı alınca masaüstüne taşıdım silemiyorum kafayı yiyeceğim. Onu denemiştim hocam. Hata aynen şu şekilde. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam, dediğim gibi o dosyalar önemli olabilir. Serhat511 dedi: Silinemeyen temp dosyaları açık bir programdan kaynaklı. Belki Steam açıktır onun dosyasıdır illede sileceğim programıda bulamıyorum diyorsan güvenli modda başlat sil. Genişletmek için tıkla... Aynen hocam, açık programlardanda olabilir.
Random arkadaş dedi: İlk önce silmeye çalıştım hatayı alınca masaüstüne taşıdım silemiyorum kafayı yiyeceğim. Onu denemiştim hocam. Hata aynen şu şekilde. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam, dediğim gibi o dosyalar önemli olabilir. Serhat511 dedi: Silinemeyen temp dosyaları açık bir programdan kaynaklı. Belki Steam açıktır onun dosyasıdır illede sileceğim programıda bulamıyorum diyorsan güvenli modda başlat sil. Genişletmek için tıkla... Aynen hocam, açık programlardanda olabilir.
Random arkadaş Hectopat Katılım 10 Şubat 2021 Mesajlar 183 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2021 #12 475928 dedi: Anladım hocam, dediğim gibi o dosyalar önemli olabilir. Aynen hocam, açık programlardanda olabilir. Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim hocam eğer olursa edit ile cevaplarım. Edit : Hocam maalesef olmadı Başka çözümleriniz var mıdır ?
475928 dedi: Anladım hocam, dediğim gibi o dosyalar önemli olabilir. Aynen hocam, açık programlardanda olabilir. Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim hocam eğer olursa edit ile cevaplarım. Edit : Hocam maalesef olmadı Başka çözümleriniz var mıdır ?
4 475928 Decapat Katılım 10 Temmuz 2021 Mesajlar 130 Çözümler 2 3 Eylül 2021 #13 Random arkadaş dedi: Deneyeceğim hocam eğer olursa edit ile cevaplarım. Edit: Hocam maalesef olmadı Başka çözümleriniz var mıdır? Genişletmek için tıkla... Hocam ilk önce Görev Yöneticisi'ni açın, oradaki programlar ile temp dosyalarının isimleri benziyor mu?
Random arkadaş dedi: Deneyeceğim hocam eğer olursa edit ile cevaplarım. Edit: Hocam maalesef olmadı Başka çözümleriniz var mıdır? Genişletmek için tıkla... Hocam ilk önce Görev Yöneticisi'ni açın, oradaki programlar ile temp dosyalarının isimleri benziyor mu?
Random arkadaş Hectopat Katılım 10 Şubat 2021 Mesajlar 183 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2021 #14 475928 dedi: Hocam ilk önce Görev Yöneticisi'ni açın, oradaki programlar ile temp dosyalarının isimleri benziyor mu? Genişletmek için tıkla... Hocam Tanıdık gelmeyen sadece bunu buldum (Temp dosyaları görev yöneticisinde gözükmüyordu) . Dosya Ekleri yuyuy.PNG 2,6 KB · Görüntüleme: 40
475928 dedi: Hocam ilk önce Görev Yöneticisi'ni açın, oradaki programlar ile temp dosyalarının isimleri benziyor mu? Genişletmek için tıkla... Hocam Tanıdık gelmeyen sadece bunu buldum (Temp dosyaları görev yöneticisinde gözükmüyordu) .
S Serhat511 Kilopat Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 954 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2021 #15 Random arkadaş dedi: Hocam Tanıdık gelmeyen sadece bunu buldum (Temp dosyaları görev yöneticisinde gözükmüyordu) . Genişletmek için tıkla... Gameloop adlı leş program o çince yazı.
Random arkadaş dedi: Hocam Tanıdık gelmeyen sadece bunu buldum (Temp dosyaları görev yöneticisinde gözükmüyordu) . Genişletmek için tıkla... Gameloop adlı leş program o çince yazı.
Random arkadaş Hectopat Katılım 10 Şubat 2021 Mesajlar 183 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2021 #16 Serhat511 dedi: Gameloop adlı leş program o çince yazı. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam ama onun dışında Bu dosyalar gözükmüyor. Kalmalı mı yoksa nasıl silebilirim ?
Serhat511 dedi: Gameloop adlı leş program o çince yazı. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam ama onun dışında Bu dosyalar gözükmüyor. Kalmalı mı yoksa nasıl silebilirim ?