Çözüldü Temp klasörü silinmeli mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Doruto

Decapat
Merhaba. Bugün anti virüs programım (Kaspersky) kullanılmayan sistem dosyalarını temizle diye bildirim geldi.

Ekran görüntüsü 2023-07-18 141242.png

En yukarıda temp klasörü var, önemli bir klasör müdür? Silsem ne kaybederim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
aynen olabilir.

ayrıca direkt klasörü silmek yerine içindeki yüksek boyutluları silsem olur mu. yavaşlamasını istemem bilgisayarın.
Hocam yavaşlamayacak (bizim yavaştan kastımız 1-5 saniye falan) ve zaten M2 SSDniz var, sizin yaşayacağınız maksimum yavaşlama milisaniyelerle ölçülüyor :D
(Oyunda falan belki üç beş katabilir ilk launchta ama o kadar)
Hocam temp klasörü programların geçici bilgilerini içeriyor. Kaç senedir temizlemiyorsunuz? Silmenizi öneririm.
hocam bilgisayar yaklaşık 1 2 hafta önce geldi :D

Temp klasörü uygulamaların kaydettiği geçici verilerini depolayan bir klasör. Silebilirsin.

70GB ? 😀
hocam yukarıda dediğim gibi nasıl olduğuna dair bir fikrim yok :D

SSD ise hiç fark edilmez. Tekrar 64 GB'ye ulasmasi cok uzun surer.
1tb m2 ssd

aynen olabilir.

ayrıca direkt klasörü silmek yerine içindeki yüksek boyutluları silsem olur mu. yavaşlamasını istemem bilgisayarın.
Hocam yavaşlamayacak (bizim yavaştan kastımız 1-5 saniye falan) ve zaten M2 SSDniz var, sizin yaşayacağınız maksimum yavaşlama milisaniyelerle ölçülüyor :D

Çözüm
Benim cevap çözüm değil, ilk mesaj @Doruto. Neyse raporladım adminler ayarlar.

temp klasörünü kaspersky üzerinden sildim fakat hiç yer açılmadı sebebi ne olabilir

Benim cevap çözüm değil, ilk mesaj @Doruto. Neyse raporladım adminler ayarlar.
sizin mesajınızın üzerine sildim. sizin cevabınızdan sonra aklımdaki soru işaretleri kayboldu

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı