Hocam yavaşlamayacak (bizim yavaştan kastımız 1-5 saniye falan) ve zaten M2 SSDniz var, sizin yaşayacağınız maksimum yavaşlama milisaniyelerle ölçülüyoraynen olabilir.
ayrıca direkt klasörü silmek yerine içindeki yüksek boyutluları silsem olur mu. yavaşlamasını istemem bilgisayarın.
hocam bilgisayar yaklaşık 1 2 hafta önce geldiHocam temp klasörü programların geçici bilgilerini içeriyor. Kaç senedir temizlemiyorsunuz? Silmenizi öneririm.
hocam yukarıda dediğim gibi nasıl olduğuna dair bir fikrim yokTemp klasörü uygulamaların kaydettiği geçici verilerini depolayan bir klasör. Silebilirsin.
70GB ?![]()
1tb m2 ssdSSD ise hiç fark edilmez. Tekrar 64 GB'ye ulasmasi cok uzun surer.
Muhtemelen oyun kurulumları kendini oraya attı ve sonra silmedi installerın bitişinde, o da olabilir.hocam bilgisayar yaklaşık 1 2 hafta önce geldi
hocam yukarıda dediğim gibi nasıl olduğuna dair bir fikrim yok![]()
aynen olabilir.Muhtemelen oyun kurulumları kendini oraya attı ve sonra silmedi installerın bitişinde, o da olabilir.
Aynen olabilir.
Ayrıca direkt klasörü silmek yerine içindeki yüksek boyutluları silsem olur mu? Yavaşlamasını istemem bilgisayarın.
Hocam yavaşlamayacak (bizim yavaştan kastımız 1-5 saniye falan) ve zaten M2 SSDniz var, sizin yaşayacağınız maksimum yavaşlama milisaniyelerle ölçülüyoraynen olabilir.
ayrıca direkt klasörü silmek yerine içindeki yüksek boyutluları silsem olur mu. yavaşlamasını istemem bilgisayarın.
sildim hocam.Hocam yavaşlamayacak (bizim yavaştan kastımız 1-5 saniye falan) ve zaten M2 SSDniz var, sizin yaşayacağınız maksimum yavaşlama milisaniyelerle ölçülüyor
(Oyunda falan belki üç beş katabilir ilk launchta ama o kadar)
Hayırlı olsun.sildim hocam.
Benim cevap çözüm değil, ilk mesaj @Doruto. Neyse raporladım adminler ayarlar.Hocam yavaşlamayacak (bizim yavaştan kastımız 1-5 saniye falan) ve zaten M2 SSDniz var, sizin yaşayacağınız maksimum yavaşlama milisaniyelerle ölçülüyor
temp klasörünü kaspersky üzerinden sildim fakat hiç yer açılmadı sebebi ne olabilirHocam yavaşlamayacak (bizim yavaştan kastımız 1-5 saniye falan) ve zaten M2 SSDniz var, sizin yaşayacağınız maksimum yavaşlama milisaniyelerle ölçülüyor
sizin mesajınızın üzerine sildim. sizin cevabınızdan sonra aklımdaki soru işaretleri kaybolduBenim cevap çözüm değil, ilk mesaj @Doruto. Neyse raporladım adminler ayarlar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.