Arkadaşlar sistemimde şu dosyaları silsem PC zarar görür mü ve oyunlarda performans, FPS düsmesi olur mu?
-Temp
-%Temp%
-Prefetch (bu nedir söylerseniz memnun olurum)
Bir de son olarak PC de Regedit'e girmek PC'ye zarar verir mi?
%temp% silmeniz bir sorun oluşturmaz, bu dosyalar artık dosyalardır. Kullanılan, silindiğinde sorun oluşturabilecek dosyaları silmenize zaten sistem izin vermez.
Temp klasörünün içeriğini silebilirsiniz. Bu klasöde geçici dosyalar bulunuyor. Prefetch klasöründe ise sık kullandığınız programlar bulunuyor. İçeriğini silmenizi tavsiye etmem. Regedit'e girince bir şey olmuyor. Ama bu uygulamayı sakın kafanıza göre kullanmayın.
Temizlikte ilgili aklınızda soru işareti varsa açık kaynak kodlu, tamamen ücretsiz ve güvenli bir program önermek isterim:
Bleach bit
Tarayıcılarda oturum ve kayıtlı parola tiklerine dikkat edin yeterli. Benim oldukça işimi görüyor. Bu programa geçince elle temizlik yapmayı bıraktım sayılır. Önceleri ben de hep o 3 klasör içeriğini en fazla 1 haftada bir silerdim.
Temizlikte ilgili aklınızda soru işareti varsa açık kaynak kodlu, tamamen ücretsiz ve güvenli bir program önermek isterim:
Bleach bit
Tarayıcılarda oturum ve kayıtlı parola tiklerine dikkat edin yeterli. Benim oldukça işimi görüyor. Bu programa geçince elle temizlik yapmayı bıraktım sayılır. Önceleri ben de hep o 3 klasör içeriğini en fazla 1 haftada bir silerdim.
Temp klasörlerini temizlemek için programa gerek yok hocam. 2 satır kod ile bat dosyası hazırlayarak yapabilirsiniz. Ücretsiz temizlik için ise ccleaner öneririm.