RTX 2060 kullanıcısıyım MSI Afterburner üzerinden fan hızını artırdığımı zannediyordum ki temp limiti arttırmışım bu değer kaç olmalı bir sorun çıkarır mı?
RTX 2060 kullanıcısıyım MSI Afterburner üzerinden fan hızını artırdığımı zannediyordum ki temp limiti arttırmışım bu değer kaç olmalı bir sorun çıkarır mı?
Hayır bir sorun çıkartmaz ancak bu ayarı düşürmeniz sorun çıkarır çünkü ekran kartı bu sıcaklığa geldiğinde sistem kapanır siz sol alttan resetleme tuşu ile resetleyin öyle kalsın
Hayır bir sorun çıkartmaz ancak bu ayarı düşürmeniz sorun çıkarır çünkü ekran kartı bu sıcaklığa geldiğinde sistem kapanır siz sol alttan resetleme tuşu ile resetleyin öyle kalsın.
RTX 2060 hocam oyun içerisinde zaten sadece GPU sıcaklığını gösteren ayarı açık bırakıyorum bir anlık 83 -84 arası oldu tabii kart zorlanıyordu arkada Photoshop vesaire açıktı ama sorun çıkarmadı.
RTX 2060 hocam oyun içerisinde zaten sadece GPU sıcaklığını gösteren ayarı açık bırakıyorum bir anlık 83 -84 arası oldu tabii kart zorlanıyordu arkada Photoshop vesaire açıktı ama sorun çıkarmadı.