Çözüldü Temp ve prefetch dosyalarını kalıcı olarak silebilir miyiz?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
3
Yer
Zonguldak
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Biraz araştırdım belki sizin bilginiz vardır? Arada bir girip siliyoruz malum silmek lazım bu dosyayı ama kalıcı şekilde silebilir miyiz acaba?

Çözüm
Bildiğim kadarıyla bunu yapamayız çünkü temp, %temp%, prefetch bu dosyalar sizin kaydınızı tutar yani neredeyse her yaptığınız için bir dosya tutar. Bu dosyaları silmek zararlı bu dosyaların içini temizlemeliyiz örneğin Windows + R den girdiniz temp klasörüne siz bu girdiğiniz klasörün içini değil de geri yapıp direk klasörü silerseniz oyun ve bazı uygulamalarda hata ile karşılaşırsınız. Biraz uzattım ama sorunuzun cevabı hayır.
Kalıcı olarak silemezsiniz. Siz bilgisayarı açtığınız anda orada doyalar oluşmaya başlar, en ufak bir işlem yaptığınız zaman oraya dosyaları yazılır.

Bildiğim kadarıyla bunu yapamayız çünkü temp, %temp%, prefetch bu dosyalar sizin kaydınızı tutar yani neredeyse her yaptığınız için bir dosya tutar. Bu dosyaları silmek zararlı bu dosyaların içini temizlemeliyiz örneğin Windows + R den girdiniz temp klasörüne siz bu girdiğiniz klasörün içini değil de geri yapıp direk klasörü silerseniz oyun ve bazı uygulamalarda hata ile karşılaşırsınız. Biraz uzattım ama sorunuzun cevabı hayır.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…