Temperli cam yedeği nereden bulunur?

Teşekkür ederim, Cooler Master geri dönüş yapmazsa bu yola başvuracağım.

Buradan bizi etiketleyen ve yardıma ihtiyacı olan arkadaşa bilgi veren kişilere de ayrıca teşekkür ederim. Forumda her konuyu kontrol edemiyoruz maalesef. Cooler Master tarafında yardıma ihtiyacı olan arkadaşlar için konulara bizi etiketlemeye devam edebilirsiniz.

İyi forumlar.

Merhaba,

Mailinize geri dönüş yaptık. Şu an için elimizde yok ama gelecek. Gene de sorunuzu çözmek için mailde bilgilendirme yaptık.
Konuya ortadan daldım kusura bakmayın ama Mastercase Pro 3 modeli için normal pleksi yan kapak veya temperli cam TR'de bulamıyorum nerden alabilirim?

Konuya ortadan daldım kusura bakmayın ama Mastercase Pro 3 modeli için normal pleksi yan kapak veya temperli cam TR'de bulamıyorum nerden alabilirim?

O model için bu parçalar Türkiye'de bulunmuyor maalesef.

Kişiye özel getirme şansınız yok mu? Sitenizde yan kapaktan daha fazla kargo çıkıyor. Siz temin etseniz de sizden alsam?

Şubat'da yurtdışı ziyaretimizde getirebiliriz, o zamana kadar bu şekilde tekli ürün maalesef getirtemiyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…