Temperli cam yedeği nereden bulunur?

Hocam dün internet kesildi aniden. Haliyle yazamadım. Ben şöyle bir şeyden bahsediyorum:
Gri renkli olan kısım normalde şeffaf, ben belirtmek amaçlı yaptım. Siz ince mıktanıs'ı ısı geçirmez pleksi levha'ya yapıştırdıktan sonra bu kısımlar resimdeki gibi siyah sprey boyayla boyanacak. Ardından, sorunsuzca sisteme takabileceğinizi düşünüyorum. Maliyeti de çok değil.
Eki Görüntüle 417700
Teşekkür ederim, Cooler Master geri dönüş yapmazsa bu yola başvuracağım.
 
Buradan bizi etiketleyen ve yardıma ihtiyacı olan arkadaşa bilgi veren kişilere de ayrıca teşekkür ederim. Forumda her konuyu kontrol edemiyoruz maalesef. Cooler Master tarafında yardıma ihtiyacı olan arkadaşlar için konulara bizi etiketlemeye devam edebilirsiniz.

İyi forumlar.
 
Merhaba,

Mailinize geri dönüş yaptık. Şu an için elimizde yok ama gelecek. Gene de sorunuzu çözmek için mailde bilgilendirme yaptık.
Konuya ortadan daldım kusura bakmayın ama Mastercase Pro 3 modeli için normal pleksi yan kapak veya temperli cam TR'de bulamıyorum nerden alabilirim?
 
Kişiye özel getirme şansınız yok mu? Sitenizde yan kapaktan daha fazla kargo çıkıyor. Siz temin etseniz de sizden alsam?

Şubat'da yurtdışı ziyaretimizde getirebiliriz, o zamana kadar bu şekilde tekli ürün maalesef getirtemiyoruz.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı