Temperli camın ekran kartı kısmının ısınması normal mi?

Konu sahibinin ekran kartının modelinin soğutma kalitesi bu kadar zaten. Ki kötü bir şey de yok ortada.
RTX serilerinin çok ısınmadığını da nereden çıkarttınız? En üst kalite soğutma bloğunun olduğu modellerde takibi soğutma problemi yok.

Eğer sesten ötürü problem yaşamıyorsanız ben ortada bir problem göremiyorum.
Kasanın üstünde fan yerleri var mı?

Kasanın üstünde fan yerleri var mı?
Eke görsel bıraktım. Sanırım var.
Yok neredeyse hiç ses yok kasamda. 80 dereceyi hiç bir şekilde görmüyor.

Dosya Ekleri

• IMG_20220424_002737.jpg
    84,5 KB · Görüntüleme: 55
Kasanın üzerindeki fan slotlarına mutlaka fan takın aşırı derecede fark etmişti bende.
Ekran kartı boşta 52 derceden 37 dereceye düşmüştü.

INNO3D RTX3070 Twin X2 8 GB 256Bit GDDR6(LHR) ekran kartım var.
MSI MAG Force 100R kasa

Görselleri eke bıraktım hocam.

3 adet paralel fan hava akışını bozucağını düşünüyorum.
3060'ta Cyberpunk2077 oynar iken max 65 dereceleri gördüm?
Orada fan yok hocam. Herhangi bir fan takmadım.
Şu an oynadığın oyun nedir ?

INNO3D RTX3070 Twin X2 8 GB 256bit GDDR6(LHR) ekran kartım var.
MSI MAG Force 100R kasa.

Görselleri eke bıraktım hocam.

Kasan gayet iyi soğutması başarılı olan bir kasa fakat 78 derece olmasının tek sebebi ekran kartının yapısı bunu düzeltmenin tek yolu yeni bir 3070 alacaksın örneğin ROG serisi ya da TUF serisi ya da Gaming Z - Gaming X serisi EVGA FTW3 serisi bunlar soğutma konusunda en iyi ekran kartları.

Kasanın içerisine üst kısma 2 adet fan takıldığı takdirde sorun düzelecektir.

Genel anladığım ekran kartımın yapısı bu. 78 derece olması sanırım çokta sorun değil. 85-90 seviyelerinde hiç bir zaman gezmiyor.
Şu an oynadığın oyun nedir ?
Şu an oynadığım oyun Valheim. Ama cyberpunk'ta rtx ultra grafiktede aynı derecelerde geziyor. Fanlar otomatik olduğu için bu seviyede tutuyordur belkide.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…