KuoNN Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ekim 2018 Mesajlar 6.333 Makaleler 3 Çözümler 68 23 Ağustos 2020 #11 Onur Menekşe dedi: (Konunun (Çözüldü) olayını yanlışlıkla yaptım.) Genişletmek için tıkla... Raporlayarak moderatörlerin düzeltmesini isteyebilirsiniz.
Onur Menekşe dedi: (Konunun (Çözüldü) olayını yanlışlıkla yaptım.) Genişletmek için tıkla... Raporlayarak moderatörlerin düzeltmesini isteyebilirsiniz.
YasinÇ. Decapat Katılım 20 Temmuz 2020 Mesajlar 315 Çözümler 1 24 Ağustos 2020 #12 FurkanKutlu dedi: Camdan statik elektrik sorunu olur mu? Genişletmek için tıkla... Camı kontrol ettiğinizi bilmiyordum cam ısınıyorsa elle kontrol etmek sorun yaratmaz tabii.
FurkanKutlu dedi: Camdan statik elektrik sorunu olur mu? Genişletmek için tıkla... Camı kontrol ettiğinizi bilmiyordum cam ısınıyorsa elle kontrol etmek sorun yaratmaz tabii.
F FurkanKutlu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Aralık 2018 Mesajlar 3.567 Çözümler 11 24 Ağustos 2020 #13 YasinÇ. dedi: Camı kontrol ettiğinizi bilmiyordum cam ısınıyorsa elle kontrol etmek sorun yaratmaz tabii. Genişletmek için tıkla... Sıcaklığı kontrol ettiğimden değil de bazen kasaya elliyorum ondan sordum.
YasinÇ. dedi: Camı kontrol ettiğinizi bilmiyordum cam ısınıyorsa elle kontrol etmek sorun yaratmaz tabii. Genişletmek için tıkla... Sıcaklığı kontrol ettiğimden değil de bazen kasaya elliyorum ondan sordum.