ASUS MEGALODON RTX 3060 Ti
INTEL İ5-12400F
NZXT X53 240MM AIO
XPG SPECTRIX D41 4133 MHZ CL 19 2X8
ASUS H610M-A D4
1 TB WD BLUE HDD
SEAGATE FIRECUDA 510 NVMe 250 GB M.2 SSD
WD GREEN 480GB SATA SSD
HIGH POWER ELITE 750w 80+ BRONZE PSU
ASUS GX601 ROG STRIX HELIOS WHITE EDITION CASE
Aslında benim ikinci siparişde geldi de ben uyuyodum duymadım telefonla aramışlar 5 saat sonra falan kalktım baktım kurcaladım temuyu siparişi yeniden gönder dedim oturduğum yerin şubesinden falan gelicek sandım bi baktım çinden tekrar gönderiyolar şaka mı bu ya bilsem iade isterdim parayı işime gelirdi :d
Öyle bir durum yok yeni kararda hala süreç 30 eurodan işliyor sadece kargo parası dahil edilmiş olması gerekli ki Temu'yu diğer uygulamalardan ayırt eden seçenek kargonun bedava olması Temu 30 euro üstündeki ürünleri göstermiyor kısacası ürünü dilediği gibi alabilir bir sorun yaşamaz yeni yürürlülüğede takılmaz.
Öyle bir durum yok yeni kararda hala süreç 30 eurodan işliyor sadece kargo parası dahil edilmiş olması gerekli ki Temu'yu diğer uygulamalardan ayırt eden seçenek kargonun bedava olması Temu 30 euro üstündeki ürünleri göstermiyor kısacası ürünü dilediği gibi alabilir bir sorun yaşamaz yeni yürürlülüğede takılmaz.
Hatta garanti olsun diye 26 euroluk alın diyorlar. Bedava olması bir şeyi değiştirmiyor o zaman da ekleniyor. Eklendiği için 30 euroyu geçiyorsa ürünü almak imkansız hale gelir. Şaka gibi cidden ya. 1 euro bile farkla ürünler kalacak bazılarının muhtemelen.
ASUS MEGALODON RTX 3060 Ti
INTEL İ5-12400F
NZXT X53 240MM AIO
XPG SPECTRIX D41 4133 MHZ CL 19 2X8
ASUS H610M-A D4
1 TB WD BLUE HDD
SEAGATE FIRECUDA 510 NVMe 250 GB M.2 SSD
WD GREEN 480GB SATA SSD
HIGH POWER ELITE 750w 80+ BRONZE PSU
ASUS GX601 ROG STRIX HELIOS WHITE EDITION CASE
En son farem yere düştü, DPI falan değiştiremiyorum ayrıca tıklama sorunu da var bu fareyi gördüm. Temu'da almak istiyorum ama vergiler kısmı gözükmüyor. Sonradan kapıda ödeme falan sıkıntı yaşar mıyım? Ayrıca gümrükte takılma sorunu yaşar mıyım?