Temu Ajazz 159 Pro vergisi gözükmüyor

Evet en bombası da eğer aldığın ürünün kargosu ücretsizse 3 euro kargo parası alacaklar kapıda.

Ne zaman oldu bu olay? Daha dün kargom geldi, kuponsuz fiyatı 1070, kuponla 1020 TL. Ne gümrükte kaldı ne para alındı.

27 yazmıssın, benim diğer sipariş gümrükte kalır gibi. Çok geçmiş olsun. AG o da, 1 k falandı.

Son düzenleyen: Moderatör:

Yürürlüğe girmeden önceki siparişler işin içine katılmıyor yürürlüğe 27 Aralık girecekmiş.

Yürürlüğe girmeden önceki siparişler işin içine katılmıyor yürürlüğe 27 Aralık girecekmiş.
Aslında benim ikinci siparişde geldi de ben uyuyodum duymadım telefonla aramışlar 5 saat sonra falan kalktım baktım kurcaladım temuyu siparişi yeniden gönder dedim oturduğum yerin şubesinden falan gelicek sandım bi baktım çinden tekrar gönderiyolar şaka mı bu ya bilsem iade isterdim parayı işime gelirdi :d

Gümrük sınırı 27 euro düştü 27'sinde yürürlüğe girecek o güne kadar ürün TR'ye girmezse gümrükte kalabilir.

Öyle bir durum yok yeni kararda hala süreç 30 eurodan işliyor sadece kargo parası dahil edilmiş olması gerekli ki Temu'yu diğer uygulamalardan ayırt eden seçenek kargonun bedava olması Temu 30 euro üstündeki ürünleri göstermiyor kısacası ürünü dilediği gibi alabilir bir sorun yaşamaz yeni yürürlülüğede takılmaz.

Sağ olun arkadaşlar gümrük işleriyle uğraşmak istemiyorum kalsın ürün.

Hatta garanti olsun diye 26 euroluk alın diyorlar. Bedava olması bir şeyi değiştirmiyor o zaman da ekleniyor. Eklendiği için 30 euroyu geçiyorsa ürünü almak imkansız hale gelir. Şaka gibi cidden ya. 1 euro bile farkla ürünler kalacak bazılarının muhtemelen.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Temu güncelleme getirmiş zaten TR satışına 1050 TL Ti gecen sepette ödeme ye geçemiyorsun

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

%60 vergisi var sen hesapla son ödeme kısmında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…