Temu Ajazz 159 Pro vergisi gözükmüyor

Aslında bu gümrük sınırını aşmanın bir yolu var. Sınırda bir satın alım yapıp sonrasında aldığın ürünü iade edip iadeyi de kredi iadesi olarak alırsan bu sepette indirim gibi uygulanabiliyor. Ve aldığın ürün pahalı da olsa ucuza almışsın gibi işlem görüyor. Biraz uzun bir süreç olur ama almak istediğin şeyi alabilmiş olursun.

Öyle bir durum yok yeni kararda hala süreç 30 eurodan işliyor sadece kargo parası dahil edilmiş olması gerekli ki Temu'yu diğer uygulamalardan ayırt eden seçenek kargonun bedava olması Temu 30 euro üstündeki ürünleri göstermiyor kısacası ürünü dilediği gibi alabilir bir sorun yaşamaz yeni yürürlülüğede takılmaz.
Kargo ücretsizse 3 euro kargo ücreti varmış gibi sayılacak.
1734935935492.png

Evet en bombası da eğer aldığın ürünün kargosu ücretsizse 3 euro kargo parası alacaklar kapıda.
Öyle yazmıyor ben mi yanlış anladım?

En son farem yere düştü, DPI falan değiştiremiyorum. Ayrıca tıklama sorunu da var. Bu fareyi gördüm. Temu'da almak istiyorum ama vergiler kısmı gözükmüyor. Sonradan kapıda ödeme falan sıkıntı yaşar mıyım? Ayrıca gümrükte takılma sorunu yaşar mıyım?

Bu ürünü bu şekilde alamazsınız. 27€'yu geçiyor fiyatı. Gümrükte kalır.

En son farem yere düştü, DPI falan değiştiremiyorum ayrıca tıklama sorunu da var bu fareyi gördüm. Temu'da almak istiyorum ama vergiler kısmı gözükmüyor. Sonradan kapıda ödeme falan sıkıntı yaşar mıyım? Ayrıca gümrükte takılma sorunu yaşar mıyım?
Hocam ben vergi ile 182tlye aldım.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-12-23 125756.png
    Ekran görüntüsü 2024-12-23 125756.png
    25,7 KB · Görüntüleme: 53
Aslında bu gümrük sınırını aşmanın bir yolu var. Sınırda bir satın alım yapıp sonrasında aldığın ürünü iade edip iadeyi de kredi iadesi olarak alırsan bu sepette indirim gibi uygulanabiliyor. Ve aldığın ürün pahalı da olsa ucuza almışsın gibi işlem görüyor. Biraz uzun bir süreç olur ama almak istediğin şeyi alabilmiş olursun.
ben bir siparişi kredi iadesiyle 0 tl ye diğerini 550 tlye aldım ama 2 üründe 1049 tl sepet tutarı ediyor gümrükte kalır mı ayın 26sında almıştım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı