Stoka turuncu geldi çabuk alın. Elim ayağım titriyor. Sepet tamamlansın diye iki tane ekledim. İki taneye ihtiyacım yok eğer stok biter de alacak olursa Ankara içi elden 1100'e satarım gelmesini bekleyip yoksa ikinciyi iade etmeye uğraşacağım.
Sürekli F5 atıyom tüm günü neredeyse harcadım. Part time çalışsam daha kârdaydım ama olsun. Bu arada ikinciyi sepeti tamamlamak için eklemiştim eğer isteyen varsa aldığım fiyattan biraz fazlaya 1100'e satarım Ankara içi yoksa iptal edeceğim.
Biz de bilmiyoruz ancak Pro'nun stok her zaman var bu resmen bulunmaz Hint kumaşı gibi sürekli tükeniyor. Perşembeden beri ilk defa denk getirip alabildim.
Sürekli F5 atıyorum tüm günü neredeyse harcadım. Part time çalışsam daha kârdaydım ama olsun. Bu arada ikinciyi sepeti tamamlamak için eklemiştim eğer isteyen varsa aldığım fiyattan biraz fazlaya 1100'e satarım Ankara içi yoksa iptal edeceğim.
Biz de bilmiyoruz ancak Pro'nun stok her zaman var bu resmen bulunmaz hint kumaşı gibi sürekli tükeniyor. Perşembeden beri ilk defa denk getirip alabildim.
Sürekli F5 atıyorum tüm günü neredeyse harcadım. Part time çalışsam daha kârdaydım ama olsun. Bu arada ikinciyi sepeti tamamlamak için eklemiştim eğer isteyen varsa aldığım fiyattan biraz fazlaya 1100'e satarım Ankara içi yoksa iptal edeceğim.
Biz de bilmiyoruz ancak Pro'nun stok her zaman var bu resmen bulunmaz hint kumaşı gibi sürekli tükeniyor. Perşembeden beri ilk defa denk getirip alabildim.