Dün pembe 1 2 saat durdu almadım. Turuncu stok bitmiş.
Stok nerden takip ediyorsunuz mail bildirim geliyor mu ?Dün pembe 1 2 saat durdu almadım. Turuncu stok bitmiş.
Nasıl bu kadar hızlı tükeniyor aklım almıyor.
Stoka turuncu geldi çabuk alın. Elim ayağım titriyor. Sepet tamamlansın diye iki tane ekledim. İki taneye ihtiyacım yok eğer stok biter de alacak olursa Ankara içi elden 1100'e satarım gelmesini bekleyip yoksa ikinciyi iade etmeye uğraşacağım.
Nasıl bu kadar hızlı tükeniyor aklım almıyor.
Kafaya koydum bekleyeceğim site başında.
Hocam diğer forumda da insanlar manyak gibi takip ediyor, çok hızlı olmanız lazım. Bu forum az bile yani.Nasıl bu kadar hızlı tükeniyor aklım almıyor.
Kafaya koydum bekleyeceğim site başında.
Ben namaz kılarken gelmiş stokAllah kahretsin ya tam derse geçmişken gelmiş
Bu gece beraber bekleyeceğiz hocam muhtemelen![]()
Ben sadece turuncuya denk geldim.Allah kahretmesin ya. Mavi var mıydı hocam stokta? Pembe de gördüm sayfayı yeniledim stok bitti.
Sürekli F5 atıyom tüm günü neredeyse harcadım. Part time çalışsam daha kârdaydım ama olsun. Bu arada ikinciyi sepeti tamamlamak için eklemiştim eğer isteyen varsa aldığım fiyattan biraz fazlaya 1100'e satarım Ankara içi yoksa iptal edeceğim.Stok nerden takip ediyorsunuz mail bildirim geliyor mu ?
Biz de bilmiyoruz ancak Pro'nun stok her zaman var bu resmen bulunmaz Hint kumaşı gibi sürekli tükeniyor. Perşembeden beri ilk defa denk getirip alabildim.Bu mouse neden Pro'dan daha ucuz iyi sensor olmasina ragmen?
Sürekli F5 atıyorum tüm günü neredeyse harcadım. Part time çalışsam daha kârdaydım ama olsun. Bu arada ikinciyi sepeti tamamlamak için eklemiştim eğer isteyen varsa aldığım fiyattan biraz fazlaya 1100'e satarım Ankara içi yoksa iptal edeceğim.
Biz de bilmiyoruz ancak Pro'nun stok her zaman var bu resmen bulunmaz hint kumaşı gibi sürekli tükeniyor. Perşembeden beri ilk defa denk getirip alabildim.
Bu mouse neden Pro'dan daha ucuz iyi sensor olmasina ragmen?
Sürekli F5 atıyorum tüm günü neredeyse harcadım. Part time çalışsam daha kârdaydım ama olsun. Bu arada ikinciyi sepeti tamamlamak için eklemiştim eğer isteyen varsa aldığım fiyattan biraz fazlaya 1100'e satarım Ankara içi yoksa iptal edeceğim.
Biz de bilmiyoruz ancak Pro'nun stok her zaman var bu resmen bulunmaz hint kumaşı gibi sürekli tükeniyor. Perşembeden beri ilk defa denk getirip alabildim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.