Elektronik TEMU - AJAZZ AJ159 Apex Vergisiz 533 TL - 8K Dongle ve Şarj İstasyonu Seçenekli

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Stoka turuncu geldi çabuk alın. Elim ayağım titriyor. Sepet tamamlansın diye iki tane ekledim. İki taneye ihtiyacım yok eğer stok biter de alacak olursa Ankara içi elden 1100'e satarım gelmesini bekleyip yoksa ikinciyi iade etmeye uğraşacağım.

Allah kahretsin ya tam derse geçmişken gelmiş 😔

Nasıl bu kadar hızlı tükeniyor aklım almıyor.

Kafaya koydum bekleyeceğim site başında.

Bu gece beraber bekleyeceğiz hocam muhtemelen:D

Stok nerden takip ediyorsunuz mail bildirim geliyor mu ?
Sürekli F5 atıyom tüm günü neredeyse harcadım. Part time çalışsam daha kârdaydım ama olsun. Bu arada ikinciyi sepeti tamamlamak için eklemiştim eğer isteyen varsa aldığım fiyattan biraz fazlaya 1100'e satarım Ankara içi yoksa iptal edeceğim.

Bu mouse neden Pro'dan daha ucuz iyi sensor olmasina ragmen?
Biz de bilmiyoruz ancak Pro'nun stok her zaman var bu resmen bulunmaz Hint kumaşı gibi sürekli tükeniyor. Perşembeden beri ilk defa denk getirip alabildim.

Sürekli F5 atıyorum tüm günü neredeyse harcadım. Part time çalışsam daha kârdaydım ama olsun. Bu arada ikinciyi sepeti tamamlamak için eklemiştim eğer isteyen varsa aldığım fiyattan biraz fazlaya 1100'e satarım Ankara içi yoksa iptal edeceğim.

Biz de bilmiyoruz ancak Pro'nun stok her zaman var bu resmen bulunmaz hint kumaşı gibi sürekli tükeniyor. Perşembeden beri ilk defa denk getirip alabildim.

Hayirli olsun. Ben de bakiyorum ara ara ama bilmiyorum alabilecek miyiz :D

Bu mouse neden Pro'dan daha ucuz iyi sensor olmasina ragmen?

Bilmiyoruz ama satıcı orijinal olduğu için almak için uğraşıyorum. Turuncu veya pembe hariç hepsine okeyim.

Sürekli F5 atıyorum tüm günü neredeyse harcadım. Part time çalışsam daha kârdaydım ama olsun. Bu arada ikinciyi sepeti tamamlamak için eklemiştim eğer isteyen varsa aldığım fiyattan biraz fazlaya 1100'e satarım Ankara içi yoksa iptal edeceğim.

Biz de bilmiyoruz ancak Pro'nun stok her zaman var bu resmen bulunmaz hint kumaşı gibi sürekli tükeniyor. Perşembeden beri ilk defa denk getirip alabildim.

Vergiyle kaça gelmişti Apex?

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı