Elektronik TEMU - AJAZZ AJ159 Apex Vergisiz 533 TL - 8K Dongle ve Şarj İstasyonu Seçenekli

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sonra Türkiye neden bütün her şeyden dislaniyor oluyor. Yurt dışından 2 3 kurusa bir şey aliyoruz onun bile hilesinde sahtekarligindasiniz.

Nasil insanlarsanizda ayni öyle yonetilirsiniz.

Ben yapacağım diye bir şey demedim ki 3 kuruş paranın derdinde değilim merak etmeyin

Sonra Türkiye neden bütün herseyden dislaniyor oluyor. Yurtdisindan 2 3 kurusa birsey aliyoruz onun bile hilesinde sahtekarligindasiniz.

Nasil insanlarsanizda ayni öyle yonetilirsiniz.
Çok haklı konuşmuşsunuz hocam, ağzının payını vermişsiniz. Böyleleri daha ağırlarını hak ediyor.

Ben yapacağım diye bir şey demedim ki 3 kuruş paranın derdinde değilim merak etmeyin
"İyiymiş" demenden öyle anlaşılıyor.

Dediğiniz gibi olmasını ummakdan başka yapabileceğim bir şey yok yine de eğer ki yanlış anladiysam kusuruma bakmayin.

Arkadaşlar temuda ürün adedi sınırı varmı, 30 euro sınıra kadar irili ufaklı istediğimiz adette alabiliyor muyuz

Sonunda elime ulaştı ilk izlenim olarak gayet hoş duruyor ancak dosya boyutu nedeniyle sunucu tarafindan islenilemiyor hatasi yüzünden paylaşamıyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…