Kerem szer Centipat Katılım 17 Nisan 2024 Mesajlar 435 Çözümler 2 7 Kasım 2024 #701 Heunzey dedi: https://www.a-jazz.com/en/h-col-118.html Siteye girdikten sonra solda driver var onu indirip kullanıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.
Heunzey dedi: https://www.a-jazz.com/en/h-col-118.html Siteye girdikten sonra solda driver var onu indirip kullanıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.
B berraassde Hectopat Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 786 Çözümler 2 7 Kasım 2024 #702 Alpha_2a dedi: Sonra Türkiye neden bütün her şeyden dislaniyor oluyor. Yurt dışından 2 3 kurusa bir şey aliyoruz onun bile hilesinde sahtekarligindasiniz. Nasil insanlarsanizda ayni öyle yonetilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ben yapacağım diye bir şey demedim ki 3 kuruş paranın derdinde değilim merak etmeyin
Alpha_2a dedi: Sonra Türkiye neden bütün her şeyden dislaniyor oluyor. Yurt dışından 2 3 kurusa bir şey aliyoruz onun bile hilesinde sahtekarligindasiniz. Nasil insanlarsanizda ayni öyle yonetilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ben yapacağım diye bir şey demedim ki 3 kuruş paranın derdinde değilim merak etmeyin
x0jony Decapat Katılım 21 Haziran 2023 Mesajlar 465 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2024 #703 Alpha_2a dedi: Sonra Türkiye neden bütün herseyden dislaniyor oluyor. Yurtdisindan 2 3 kurusa birsey aliyoruz onun bile hilesinde sahtekarligindasiniz. Nasil insanlarsanizda ayni öyle yonetilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Çok haklı konuşmuşsunuz hocam, ağzının payını vermişsiniz. Böyleleri daha ağırlarını hak ediyor. berraassde dedi: Ben yapacağım diye bir şey demedim ki 3 kuruş paranın derdinde değilim merak etmeyin Genişletmek için tıkla... "İyiymiş" demenden öyle anlaşılıyor.
Alpha_2a dedi: Sonra Türkiye neden bütün herseyden dislaniyor oluyor. Yurtdisindan 2 3 kurusa birsey aliyoruz onun bile hilesinde sahtekarligindasiniz. Nasil insanlarsanizda ayni öyle yonetilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Çok haklı konuşmuşsunuz hocam, ağzının payını vermişsiniz. Böyleleri daha ağırlarını hak ediyor. berraassde dedi: Ben yapacağım diye bir şey demedim ki 3 kuruş paranın derdinde değilim merak etmeyin Genişletmek için tıkla... "İyiymiş" demenden öyle anlaşılıyor.
B berraassde Hectopat Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 786 Çözümler 2 7 Kasım 2024 #704 x0jony dedi: Çok haklı konuşmuşsunuz hocam, ağzının payını vermişsiniz. Böyleleri daha ağırlarını hak ediyor. "İyiymiş" demenden öyle anlaşılıyor. Genişletmek için tıkla... Diyeceğimi dedim zaten nasıl anlaşılıyorsa anlaşılsın.
x0jony dedi: Çok haklı konuşmuşsunuz hocam, ağzının payını vermişsiniz. Böyleleri daha ağırlarını hak ediyor. "İyiymiş" demenden öyle anlaşılıyor. Genişletmek için tıkla... Diyeceğimi dedim zaten nasıl anlaşılıyorsa anlaşılsın.
Alpha_2a Centipat Katılım 30 Ekim 2024 Mesajlar 1.123 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2024 #705 berraassde dedi: Ben yapacağım diye bir şey demedim ki 3 kuruş paranın derdinde değilim merak etmeyin Genişletmek için tıkla... Dediğiniz gibi olmasını ummakdan başka yapabileceğim bir şey yok yine de eğer ki yanlış anladiysam kusuruma bakmayin.
berraassde dedi: Ben yapacağım diye bir şey demedim ki 3 kuruş paranın derdinde değilim merak etmeyin Genişletmek için tıkla... Dediğiniz gibi olmasını ummakdan başka yapabileceğim bir şey yok yine de eğer ki yanlış anladiysam kusuruma bakmayin.
emreilh Decapat Katılım 27 Şubat 2023 Mesajlar 174 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2024 #706 Arkadaşlar temuda ürün adedi sınırı varmı, 30 euro sınıra kadar irili ufaklı istediğimiz adette alabiliyor muyuz
Arkadaşlar temuda ürün adedi sınırı varmı, 30 euro sınıra kadar irili ufaklı istediğimiz adette alabiliyor muyuz
Shinsoo Centipat Katılım 12 Ekim 2024 Mesajlar 3.635 Çözümler 7 Yer Shinsoo Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2024 #707 emreilh dedi: Arkadaşlar temuda ürün adedi sınırı varmı, 30 euro sınıra kadar irili ufaklı istediğimiz adette alabiliyor muyuz Genişletmek için tıkla... Ürün adedi sınırı yok 30 euroya kadar istediğini alabilirsin.
emreilh dedi: Arkadaşlar temuda ürün adedi sınırı varmı, 30 euro sınıra kadar irili ufaklı istediğimiz adette alabiliyor muyuz Genişletmek için tıkla... Ürün adedi sınırı yok 30 euroya kadar istediğini alabilirsin.
Alpha_2a Centipat Katılım 30 Ekim 2024 Mesajlar 1.123 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2024 #708 Sonunda elime ulaştı ilk izlenim olarak gayet hoş duruyor ancak dosya boyutu nedeniyle sunucu tarafindan islenilemiyor hatasi yüzünden paylaşamıyorum.
Sonunda elime ulaştı ilk izlenim olarak gayet hoş duruyor ancak dosya boyutu nedeniyle sunucu tarafindan islenilemiyor hatasi yüzünden paylaşamıyorum.
6 648148 Centipat Katılım 8 Nisan 2023 Mesajlar 847 Çözümler 1 9 Kasım 2024 #709 Alpha_2a dedi: Sonunda elime ulaştı ilk izlenim olarak gayet hoş duruyor ancak dosya boyutu nedeniyle sunucu tarafindan islenilemiyor hatasi yüzünden paylaşamıyorum. Genişletmek için tıkla... 8K Hz'de sıkıntı yapıyor mu?
Alpha_2a dedi: Sonunda elime ulaştı ilk izlenim olarak gayet hoş duruyor ancak dosya boyutu nedeniyle sunucu tarafindan islenilemiyor hatasi yüzünden paylaşamıyorum. Genişletmek için tıkla... 8K Hz'de sıkıntı yapıyor mu?
Emiko7 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Temmuz 2019 Mesajlar 1.070 Makaleler 1 Çözümler 4 9 Kasım 2024 #710 648148 dedi: 8K Hz'de sıkıntı yapıyor mu? Genişletmek için tıkla... Bendeki sıkıntı yapmadı ama 1K ile arasında ne fark var onu çözemedim.
648148 dedi: 8K Hz'de sıkıntı yapıyor mu? Genişletmek için tıkla... Bendeki sıkıntı yapmadı ama 1K ile arasında ne fark var onu çözemedim.