Kerem szer
Centipat
Teşekkür ederim.Siteye girdikten sonra solda driver var onu indirip kullanıyorsunuz.
Teşekkür ederim.Siteye girdikten sonra solda driver var onu indirip kullanıyorsunuz.
Sonra Türkiye neden bütün her şeyden dislaniyor oluyor. Yurt dışından 2 3 kurusa bir şey aliyoruz onun bile hilesinde sahtekarligindasiniz.
Nasil insanlarsanizda ayni öyle yonetilirsiniz.
Çok haklı konuşmuşsunuz hocam, ağzının payını vermişsiniz. Böyleleri daha ağırlarını hak ediyor.Sonra Türkiye neden bütün herseyden dislaniyor oluyor. Yurtdisindan 2 3 kurusa birsey aliyoruz onun bile hilesinde sahtekarligindasiniz.
Nasil insanlarsanizda ayni öyle yonetilirsiniz.
"İyiymiş" demenden öyle anlaşılıyor.Ben yapacağım diye bir şey demedim ki 3 kuruş paranın derdinde değilim merak etmeyin![]()
Çok haklı konuşmuşsunuz hocam, ağzının payını vermişsiniz. Böyleleri daha ağırlarını hak ediyor.
"İyiymiş" demenden öyle anlaşılıyor.
Ben yapacağım diye bir şey demedim ki 3 kuruş paranın derdinde değilim merak etmeyin![]()
Ürün adedi sınırı yok 30 euroya kadar istediğini alabilirsin.Arkadaşlar temuda ürün adedi sınırı varmı, 30 euro sınıra kadar irili ufaklı istediğimiz adette alabiliyor muyuz
Sonunda elime ulaştı ilk izlenim olarak gayet hoş duruyor ancak dosya boyutu nedeniyle sunucu tarafindan islenilemiyor hatasi yüzünden paylaşamıyorum.
Bendeki sıkıntı yapmadı ama 1K ile arasında ne fark var onu çözemedim.8K Hz'de sıkıntı yapıyor mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.