Elektronik TEMU - AJAZZ AJ159 Apex Vergisiz 533 TL - 8K Dongle ve Şarj İstasyonu Seçenekli

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hocam aynı hesaptan nasıl alacaksın 30 euro limiti var. Bir hesaptan en fazla 2 tane alırsın, diğer hesaba geçinceye kadar Da'daki yamyamlar çivisine kadar alır.

Aylık 5 sipariş lımıtı var hocam 1 tanesını kullandım 2-2-1 şeklinde almayı dusunuyorum şu an laptop+2 telefon+PC F5 atiyoruz

Aylık 5 sipariş lımıtı var hocam 1 tanesını kullandım 2-2-1 şeklinde almayı dusunuyorum şu an laptop+2 telefon+PC F5 atiyoruz
Hocam tamam da bir hesaptan aynı anda 5 tane nasıl alacaksın ? Alacağın şey 1700 TL' yi geçince Temu izin vermiyor zaten. Temu izin verse bile gümrükten geçmez. Senin ne demek istediğini anladım da 5 tane alman imkansız 100' lerce kişi bekliyor almak için.

Yok hocam oyle degıl once 2 tane alacağım sonra bır 2 tane daha sonra 1 tane hepsını farklı farklı alacağım tabıı stok kalırsa.

Vallahi siyah- mavi yakalarsam almaya çalışacağım alamazsam da sağlık olsun. Razer Cobra ile devam ederim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…