Temu alışveriş iptali gerçekleşmiş midir?

• Konuyu başlatan sevz
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 731

sevz

Picopat
Daha fazla  
Temu'dan bir ürün aldım arkadaşlar sepet tutarını 670 TL yaptırmayı zorladı bana birkaç ürün ekleyip sepet tutarını tamamladım. Sonra alacağım ürün dışındakilere iade istedim alacağım ürün hala siparişte gözüküyor. Bir sıkıntı olmaz değil mi? Akıllılık yapacağız diye elimizdeki paradan olmadık umarım 🤣

Temu'dan bir ürün aldım arkadaşlar sepet tutarını 670 TL yaptırmayı zorladı bana birkaç ürün ekleyip sepet tutarını tamamladım. Sonra alacağım ürün dışındakilere iade istedim alacağım ürün hala siparişte gözüküyor. Bir sıkıntı olmaz değil mi? Akıllılık yapacağız diye elimizdeki paradan olmadık umarım 🤣

Hocam bir sıkıntı oldu mu?

Yok hocam bir hafta geç yattı sadece kartıma iptal ettiğim ürünlerin parası ve aldığım ürün de elime güvenle ulaştı yapmayı düşünüyorsan yapabilirsin.

Hocam sepeti 670TL yaptıktan sonra almayacağım şeyleri çıkarıyorum sadece klavye %20 kupon ve 100TL kredi ile 709 TL'ye geliyor bu şekilde sipariş verebiliyorum ama iptal olur mu?

Hocam sepeti 670TL yaptıktan sonra almayacağım şeyleri çıkarıyorum sadece klavye %20 kupon ve 100TL kredi ile 709 TL'ye geliyor bu şekilde sipariş verebiliyorum ama iptal olur mu?

Eğer ki ürünün kendisi mağaza tarafından iptal olmaz ise Temu iptal etmiyor rahat ol hocam.

Eğer ki ürünün kendisi mağaza tarafından iptal olmaz ise Temu iptal etmiyor rahat ol hocam.

Tamamdır hocam teşekkürler
Bu arada Aula F75 ile ilgili bir probleminiz var mı hocam başka bir konuda aldığınızı görmüştüm bende onu alacağım şimdi.

Tamamdır hocam teşekkürler.
Bu arada Aula F75 ile ilgili bir probleminiz var mı hocam başka bir konuda aldığınızı görmüştüm bende onu alacağım şimdi.

Hocam bir kere programını kurcalar iken klavye birden çalışmamaya başladı ama forumdan baktım çözümü vardı Firmware indirdim düzeldi onun dışında fiyatına göre gayet güzel bir kere takılma yaşadım Sekiro oynarken bir daha olmadı ama eğer ki sıkıntın olursa iade edersin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı