Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
WINLOGON_FATAL_ERROR hatası alınmış. Normalde bu hatada neredeyse hiç Minidump dökümü oluşmaz, çok nadirdir.
Sistemin güç durumu değişirken hataya düşmüş. Winlogon zaten Windows'un açılış sürecinde çalışan bir servistir, sistem açılırken güç durumu kaynaklı hata alınmış.
CLOCK_WATCHDOG_TIMEOUT alınmış. Sistemde OC veya UV gibi işlemler mevcut mu? Gerçi döküm özelinde, interrupt yani "yürütme kesme" süreciyle alakalı sıkıntı yaşandığı görülüyor.
Bir de MEMORY_MANAGEMENT hatası alındığı görülmekte.
RAM belleklere uyguladığınız bir hız aşırtma, frekans artışı var mı? Varsa sistem stabil çalışmıyor olabilir.
Eğer yoksa, RAM bellek özelinde bir arıza olabilir.
MemTest86 ile her halükarda testten geçirmekte fayda var; rehbere göre test yapmanızı rica edeceğim.
WINLOGON_FATAL_ERROR hatası alınmış. Normalde bu hatada neredeyse hiç minidump dökümü oluşmaz, çok nadirdir.
Sistemin güç durumu değişirken hataya düşmüş. Winlogon zaten Windows'un açılış sürecinde çalışan bir servistir, sistem açılırken güç durumu kaynaklı hata alınmış.
CLOCK_WATCHDOG_TIMEOUT alınmış. Sistemde OC veya UV gibi işlemler mevcut mu? Gerçi döküm özelinde, interrupt yani "yürütme kesme" süreciyle alakalı sıkıntı yaşandığı görülüyor.
Bir de MEMORY_MANAGEMENT hatası alındığı görülmekte.
RAM belleklere uyguladığınız bir hız aşırtma, frekans artışı var mı? Varsa sistem stabil çalışmıyor olabilir.
Eğer yoksa, RAM bellek özelinde bir arıza olabilir.
MemTest86 ile her halükarda testten geçirmekte fayda var; rehbere göre test yapmanızı rica edeceğim.
Evet undervolt ve overcllock denendi ama BIOS'un default ayarına çektim sonra. Öyle kullanıyorum; ayrıca XMP 1 açınca da restart atıyor PC kendi kendine. Şimdi Memtest ile teste tabi tutacağım, sonuçları sizlerle paylaşacağım.
Kullandığınız bellek modeline bir bakayım dedim döküm üzerinden. Bu bilgiyi nedense atlamışım.
Kullandığınız bellek modülünün varsayılan değeri 4800MHz. XMP 1 profilde 6000 MHz'e kadar çıkıyor.
Ama 6000 MHz'in hata veriyor olması, XMP kaynaklı oluşuna işaret.
4800'de çalıştırdığınızda hiç almıyor olmanız da bu sonucu doğruluyor.