Temu anormal ödeme aktivitesinden dolayı sipariş iptali

xPyrs

Decapat
Daha fazla  
Temu'da Aula F75 klavyesinin ucuz olduğunu gördüm ve bundan dolayı Papara üzerinden sipariş vermek istedim ilk siparişim iptal edildi desteğe yazdığımda anormal ödeme aktivitesinden dolayı iptal edildiği söylendi, para iademi aldıktan sonra bu sefer de Gpay üzerinden kartım ile siparişi verdim fakat bu akşam tekrardan sipariş iptal verilmiş ve destek yine aynı şekilde yardımcı olmayarak anormal ödeme aktivitesinden dolayı iptal oldu diyerek geçiştirdi, bu klavyeyi almanın bir yolu var mı? Ayrıca Gpay üzerinden sipariş verdiğim para iadesi kartımamı gider yoksa Gpay bakiyeme mi?
Ekran görüntüsü 2024-11-14 192849.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Temu'da Aula F75 klavyesinin ucuz olduğunu gördüm ve bundan dolayı Papara üzerinden sipariş vermek istedim ilk siparişim iptal edildi desteğe yazdığımda anormal ödeme aktivitesinden dolayı iptal edildiği söylendi, para iademi aldıktan sonra bu sefer de Gpay üzerinden kartım ile siparişi verdim fakat bu akşam tekrardan sipariş iptal verilmiş ve destek yine aynı şekilde yardımcı olmayarak anormal ödeme aktivitesinden dolayı iptal oldu diyerek geçiştirdi, bu klavyeyi almanın bir yolu var mı? Ayrıca Gpay üzerinden sipariş verdiğim para iadesi kartımamı gider yoksa Gpay bakiyeme mi?Eki Görüntüle 2352470
Sonuç nedir hocam benimde 2 iademi yatırmadılar 6 gün geçti.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı