Maalesef Temu'daki Aula F75 fırsatını kaçırdım; ürün artık listelenmiyor. Ancak Temu'da piyasaya göre uygun fiyatlı başka klavyeler bulmak mümkün, örneğin magegee marka klavyeler. Acaba bu veya benzeri başka klavyeler alınır mı?
Alınmaz hocam fiyatına değecek ürün bulamadım. Sarı sitede aula bakabilirsiniz keşke kaçırmasaydınız indirimi.Maalesef Temu'daki Aula F75 fırsatını kaçırdım; ürün artık listelenmiyor. Ancak Temu'da piyasaya göre uygun fiyatlı başka klavyeler bulmak mümkün, örneğin magegee marka klavyeler. Acaba bu veya benzeri başka klavyeler alınır mı?
Sarı sitede 1000 TL bandında Ajazz DKW400 bulunuyor o da F75 gibi hotswapp, wireless ve gasket yapıda. Ben kullanıyorum çok memnunum öneririm.Maalesef Temu'daki Aula F75 fırsatını kaçırdım; ürün artık listelenmiyor. Ancak Temu'da piyasaya göre uygun fiyatlı başka klavyeler bulmak mümkün, örneğin magegee marka klavyeler. Acaba bu veya benzeri başka klavyeler alınır mı?
Alınmaz hocam fiyatına değecek ürün bulamadım. Sarı sitede Aula bakabilirsiniz keşke kaçırmasaydınız indirimi.
Sarı sitede 1000 TL bandında Ajazz DKW400 bulunuyor o da F75 gibi hotswapp, Wireless ve gasket yapıda. Ben kullanıyorum çok memnunum öneririm.
Aula'nin yanindan gecemezler cunku. Sahibinden'den alin.Keşke kaçırmasaydım ama hocam diğer ürünlerde güzel geldi gözüme neden alınmaz.
alıyım o zaman1500 TL'ye alsan gene iyi bence aynı klavyeler 2500'e anca alırsın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.