Temu güvenilir mi?

Ben 2 farkli hesap üzerinden aldim herhangi bir sorun yaşamadım. Yalnız sanıyorum 1 tc başına masumum 5 ürün sipariş verebiliyorsunuz 1 ay icerisinde.
bir ayda 5 ürün mü? ilk defa böyle bir şey duyuyorum, bir yerde okudum temu hepsini tek bir pakette gönderiyormuş bu doğru mu eğer öyleyse mantıken 1 ürün almış oluyoruz sanırım…

bir ayda 5 ürün mü? ilk defa böyle bir şey duyuyorum, bir yerde okudum temu hepsini tek bir pakette gönderiyormuş bu doğru mu eğer öyleyse mantıken 1 ürün almış oluyoruz sanırım…
Hayır. Gümrükte bakılıyor. Bir ayda maksimum 5 ürün getirebiliyorsunuz.

Evet tek pakette gönderiyorlar ama paket içerikleri gümrükte kontrol edilmekte. Yani cumhurbaşkanlığı kararınca bir birey bir ay içerisinde maksimum 5 adet ürün getirtebilir ve 150E aşamaz.

Evet tek pakette gönderiyorlar ama paket içerikleri gümrükte kontrol edilmekte. Yani cumhurbaşkanlığı kararınca bir birey bir ay içerisinde maksimum 5 adet ürün getirtebilir ve 150E aşamaz.
ouv o zaman bir sorunum var, bir üründen 2 adet almıştım toplamda 6 ürün almış oldum o zaman ne olacak peki, sorun yaşar mıyım?

Ben 11 adet ürün aldım. Bazı ürünlerden 5x olarak aldım toplamda 15 ediyor. Bakalım hepsi elime ulaşacak mı veya ulaşmama durumunda nasıl bir aksiyon alacaklar.

1718304500744.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı