Temu güvenilir mi?

Ali Express de bu da var.

Bunu bende gördüm sanırım Temu hâlâ çok güvenilir bir yer değil.
Çöp hocam direk Temu güvenilir ben güvenilir olmasa 5 tane sipariş alır mıydım.

Bu yerden alırsanız daha iyi olur trendyol gibi düşünün bir sürü satıcı var ama ürünün kötü gelme olasılığı satıcıdan satıcıya fark ediyor örnek veriyorum bana bozuk gelir seninki değildir.

Hocam burada yazılan yorum hakkında ne düşünüyorsunuz?

Hocam gönül rahatlığı ile Temu üzerinden alışveriş yapabilirsiniz. 4-5 klık alışveriş yaptım şu ana kadar bir sorun yaşamadım. Bence aliexpressten kesinlikle daha güvenilir.
Mouse gelecek olursak adamın ilgisizliği yüzünden böyle bir yorumda bulunmuş. Bluetooth ile 125 Hz alınıyor zaten kablo ile ise en fazla 1000Hz.

Tamam hocam teşekkürler size de sağ olun.

Hocam gönül rahatlığı ile Temu üzerinden alışveriş yapabilirsiniz. 4-5 klık alışveriş yaptım şu ana kadar bir sorun yaşamadım. Bence aliexpressten kesinlikle daha güvenilir.
Mouse gelecek olursak adamın ilgisizliği yüzünden böyle bir yorumda bulunmuş. Bluetooth ile 125 Hz alınıyor zaten kablo ile ise en fazla 1000Hz.

Hocam çok olumsuz yorum okudum Temu hakkında ve bayağı kafam karıştı.

Hocam çok olumsuz yorum okudum Temu hakkındave bayağı kafam karıştı.
Rica ederim hocam. Bazı dengesiz insanlar yanlış yorum yaptığı için kafanız karışabiliyor haliyle ürün belki paketlenmesi falan çok iyidir bunun yüzünden kötü gelecek sanıyoruzdur.

Bu yerden alırsanız daha iyi olur Trendyol gibi düşünün bir sürü satıcı var ama ürünün kötü gelme olasılığı satıcıdan satıcıya fark ediyor örnek veriyorum bana bozuk gelir seninki değildir.

Peki bozuk gelirse satıcı ücret iadesi yapıyor mu yoksa uğraşır mıyım bayağı.

Peki bozuk gelirse satıcı ücret iadesi yapıyor mu yoksa uğraşır mıyım bayağı.

İade Temu'daki en kolay şey 2-3 gün içince paranız yatıyor. ( Aramızda kalsın elektronik ürünleri ve kişisel bakım ürünlerini gelip almıyorlar. )

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı