Temu güvenilir mi?

Ne kadarlık bir üründü hocam? Çok uğraştırdı mı? Bende bir ürün aldım ama elektrikli mı yoksa değil mi emin olamadım yorumlarda herkes ters düşmüş birbirine.

Hocam 1500 TL'lik bir üründü. Ben şahsen bir daha Temu'dan ürün almam, satıcı resmi satıcıydı. 2 kere para iadesi açmıştım ikisi de red edildi. Sonra müşteri temsilcisi ile konuştum, iade talebine o da mesaj yazdı ve benim haklı olduğumu söyledi. Onun sayesinde 3. kerede oldu diyebilirim. Kısacası biz takılmıyoruz, seni kollayan bir temsilci lazım. Tabii ondan önce satın aldığım satıcı toplam 500 TL'lik falan hem kredi hem kupon verdi. Üstüne bir de iade oldu, o kredileri de çarçur edeceğim şimdi.

Hocam 1500 TL'lik bir üründü. Ben şahsen bir daha Temu'dan ürün almam, satıcı resmi satıcıydı. 2 kere para iadesi açmıştım ikisi de red edildi. Sonra müşteri temsilcisi ile konuştum, iade talebine o da mesaj yazdı ve benim haklı olduğumu söyledi. Onun sayesinde 3. kerede oldu diyebilirim. Kısacası biz takılmıyoruz, seni kollayan bir temsilci lazım. Tabii ondan önce satın aldığım satıcı toplam 500 TL'lik falan hem kredi hem kupon verdi. Üstüne bir de iade oldu, o kredileri de çarçur edeceğim şimdi.
yani bu birazcık şans işi yaşayan da var yaşamayan da genelde nadiren olabiliyor ürün karışıklığı şahsen uzun süre sonra ilk defa sizden duydum mouse gibi birşey miydi?

Yani zaten Temu'dan klavye almak ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemem uygun fiyatlı olduğundan dolayı birçoğu sipariş fazlalığından karışmış olabilir Türkiye'de bile yaşanıyor zaten.

Uygun fiyatlı değil hocam. Kendi kuponumu kullanmıştım, ürünün kendisi indirimsiz. Ve satıcı resmi satıcı olduğundan aldığın yerin fark etmemesi gerekiyor. Bu sonuç olarak yine satıcının sorunu Temu'nun değil. Ve zaten Türkiye'de de satılan bir klavye, çoğu kişi ilk çıktığında hep Temu'dan aliexpressten aldı. Burada Temu'nun sorunu denetimsizlik ve iade konusunda uğraştırması.

Anladım hocam sağ olun yine uğraşmakta iyi etmişsiniz zarara girmemiş oldunuz.

Aynen öyle hocam, ekstra bedava klavyem ve kredim oldu. Senin de sorun olmaz umarım.

Hocam uygun bir üründü zaten kupon falan vardı elektrikli tornavida diye geçiyordu ama kimisi elektrikli geldi diye videosunu atmış kimisi bambaşka bir şey geldi demiş. İstediğim ürün gelmezse iade talebi veririm en kötü sağ olun bu arada.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı