Merhaba arkadaşlar. Temu'dan alışveriş yapmayı düşünüyorum ama güvenilir mi bilmiyorum ve galiba ürünlerin gümrüğe takılma riski de varmış, bilginiz varsa yardımcı olabilir misiniz?
Anladım. Peki güvenilirmidir?Çoğu zaman istesen de gümrüğe takılmaz. Temu izin vermiyor alışveriş sınırını geçmene.
Alcağın ürüne dikkat etmen lazım. Çünkü genelde fotoğraftakine benzemiyor. Bunun dışında güvenilirdir.Anladım. Peki güvenilirmidir?
Teşekkür ederim.Alcağın ürüne dikkat etmen lazım. Çünkü genelde fotoğraftakine benzemiyor. Bunun dışında güvenilirdir.
Anladım. Peki güvenilir midir?
Yorumları okuyarak alırsanız ayakkabı yerine stiker gelmez. Onun haricinde bilgilerinizi çalma gibi bir sorun yok güvenilir.Anladım. Peki güvenilirmidir?
Merhaba arkadaşlar. Temu'dan alışveriş yapmayı düşünüyorum ama güvenilir mi bilmiyorum ve galiba ürünlerin gümrüğe takılma riski de varmış, bilginiz varsa yardımcı olabilir misiniz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.