tam olarak ne alacaksınız ona göre yardımcı olayımValla aliexpress temu gibi siteler neden duzgun arayuz yapmiyorlar anlamiyorum yapsalar cok daha fazla satacak. kimden ne koparirsa mantigi gibi siteler.
tam olarak ne alacaksınız ona göre yardımcı olayımValla aliexpress temu gibi siteler neden duzgun arayuz yapmiyorlar anlamiyorum yapsalar cok daha fazla satacak. kimden ne koparirsa mantigi gibi siteler.
Hocam normalde 2 tane F75 alıcam. elimde 110tl kredi+%20 kupon olan ama alt sınırı 670 TL olan hesap var. birde 480 TL alt sınırı olan hesap var ama indirim kredi falan yok. Nasıl alırım diye 2 gündür düşünüyorum biraz daha düşünürsem temuya yeni arayüz yapıcam o kadar artık.tam olarak ne alacaksınız ona göre yardımcı olayım
Aynı hesapta olur farklıda elimde olanları söyledim. En uygun nasıl denk geliyorsafarklı hesaplardan mı alıcaksınız
beynim yandı şu an
Tek siparişte olmuyor heralde kupon öncesi fiyata bakılıyor.1070 tl sınırı var 2 ürünü birden almak için indirim kuponu uygulamanız lazım
Temunun online destek çalışanları chatgpt'nin getir götürünü yaparlar anca. Cs1-6 daki 20lik bot gibiler..Valla çok garip bu temu müşteri hizmetleri aşağıdaki sepete sıkıntı olmaz dedi ama temunun kendisi izin vermiyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.