Temu sipariş kuralları nedir?

Geralts

Centipat
Daha fazla  
Temu'dan 1 hafta önce 3 adet ürün aldım şimdi de bir şeyler alacağım. Şu an alacağım ürün sayısı 6 ve 27 euronun altında. Sınır aylık 5 ürün bildiğim kadarıyla ama bir formda bu sayının ürün değil de paket olduğunu gördüm yani küçük küçük daha fazla ürün alabiliyormuşuz 27 euronun altında kalmak şartı ile birlikte. Emin olmak için konuyu açtım.

Temudaki siparişlerin 1 ürün olarak geliyor. Yani paket sayısı olarak düşünmen mantıklı. Temu çünkü tüm ürünleri toplayıp tek pakette gönderiyor. Ama aynı siparişi aliexpressten versen hepsi ayrı pakette geleceği için sıkıntı oluşturur.

8 ürün vergisiz 996TL vergiyle 1600 TL civarı gümrükden geçer anladığım kadarıyla. Ama takıldığı seneryoda ne olur? Geri gider para iadesi mi alırım bir dahaki ay mı elime ulaşır. Hiçbir fikrim yok.

Merak etme Temu'dan gümrüğe takılabilecek bir sipariş veremiyorsun. Adamlar sizin gümrük mevzuatınızla falan uğraşamayız diyerek limit koydular zaten Türkiye'ye. O sınırı aşmana izin vermiyor. Ödeme ekranına geçemiyorsun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı