Temu olağan dışı etkinlik nedeniyle para iadesi yapıldı

Kartın üzerinde ne yazıyordu Visa mi Mastercard mi yoksa diğerleri mi?

Benimkisi Mastercard.

Hocam kesin olarak mı iptal oluyor bende dün Papara'dan aldım klavye + baska ürünler para hesabımdan gitti sipariş şu an hazırlanıyor olarak gözüküyor kesin olarak mı iptal ediyorlar?

İşte benim arkadaşın eline ulaştı klavye. Kesin bir şey yok ama çoğunlukla böyle yapıyorlar herhalde.

Vallaha gençler ben 3 kere Papara Card ile sipariş geçtim sanal kartımla hiçbir sorun yaşamadım alın siparişler

1732289069944.png

Kartın üzerinde ne yazıyordu Visa mi Mastercard mi yoksa diğerleri mi?
Hocam ben papara kartımı mastercarda çevirmiştim uygulama üzerinden ama kartın üzerinde visa yazıyor.

Benimkisi Mastercard.

İşte benim arkadaşın eline ulaştı klavye. Kesin bir şey yok ama çoğunlukla böyle yapıyorlar herhalde.
Hangi aşamada iptal edildi hocam şuanda benimkisi gümrükte.

Arkadaşlar bende destekle görüştüm böyle bir durum var mı diye ve böyle bir durum olmadığını ve siparişin sorunsuz geleceğini söylediler fakat diyelim ki sipariş iade oldu ben sanal kartla almıştım sanal kartı sildim ben nereye iade olcak bu para?

Dosya Ekleri

• Screenshot_20241122_182718_Temu.jpg
    Screenshot_20241122_182718_Temu.jpg
    100,6 KB · Görüntüleme: 91
Vallaha gençler ben 3 kere Papara Card ile sipariş geçtim sanal kartımla hiçbir sorun yaşamadım alın siparişler

Eki Görüntüle 2357668
Yurt dışı siparişlerinde ben sorun yaşamazsam olmaz. Geçen de amazon siparişini 1 ay beklemiştim.

Arkadaşlar bende destekle görüştüm böyle bir durum var mı diye ve böyle bir durum olmadığını ve siparişin sorunsuz geleceğini söylediler fakat diyelim ki sipariş iade oldu ben sanal kartla almıştım sanal kartı sildim ben nereye iade olacak bu para?

Bende ürünler tedarik ediliyor aşamasına kadar gelmişti.

Yurt dışı siparişlerinde ben sorun yaşamazsam olmaz. Geçen de amazon siparişini 1 ay beklemiştim.

Bende ürünler tedarik ediliyor aşamasına kadar gelmişti.
Hocam bendede şuan gönderilmeye hazırlanıyor diyor.

Umarım iptal edilmezde iptal edilirse bayağı sorun yaşarım gibi çünkü Papara kartımı sildim ben.

Hocam bende de şu an gönderilmeye hazırlanıyor diyor.

Umarım iptal edilmezde iptal edilirse bayağı sorun yaşarım gibi çünkü Papara kartımı sildim ben.

Bir şey oldu mu hocam.

Hocam şimdi baktım az önce kargoya verilmiş umarım iptal olmaz.

Artık iptal olmaz. Canlı destekle konuşma içerisinde bulundum şikayet edeceğim falan dedim talep açtılar bakalım ne olacak.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı