KunRois Kilopat Katılım 14 Eylül 2019 Mesajlar 675 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2024 #41 Ziraat ile bu problemi yaşadım param iade edildi sebebini bilen var mı? şimdi Akbank ile deniyorum.
TheAltay Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Haziran 2020 Mesajlar 1.475 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 // RTX 3050 4gb VRAM - i5 12500H - 512 GB M2 SSD - 8 GB DDR5 4800 MHZ RAM Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2024 #42 KunRois dedi: Ziraat ile bu problemi yaşadım param iade edildi sebebini bilen var mı? Şimdi Akbank ile deniyorum. Genişletmek için tıkla... Desteği darlayın hocam iade yapılmaması için. Papara fiziksel kartla denediğimde olmamıştı sanal kartla denedim bir de desteği darladım iptal olmadı bu sefer.
KunRois dedi: Ziraat ile bu problemi yaşadım param iade edildi sebebini bilen var mı? Şimdi Akbank ile deniyorum. Genişletmek için tıkla... Desteği darlayın hocam iade yapılmaması için. Papara fiziksel kartla denediğimde olmamıştı sanal kartla denedim bir de desteği darladım iptal olmadı bu sefer.