Temu olağan dışı para iadesi yaptı

19 Kasım'da klavye ve keycaps satın aldım bir bakayım dedim iade yapılmış kendi kendine. Bu durum neden kaynaklı? Kendiliğinden niye böyle bir durum olabilir? Tekrar mı sipariş etmem lazım?

Hesabıma para yatmadı daha ne yapmalıyım tekrar satın almak için tekrar mı ücret çeker?

Hocam VPN açıkken sipariş etmiş olabilir misiniz bende yaşadım aynı sorunu ve para en 48 saat icinde yatıyor.

Vergiler hariç geçmedim.

Zaten vergi ve kargo parası dahil edilmeden 30 euro sınırı var eğer VPN açmadan sipariş ettiyseniz Papara ile alakalı bir sorun olabilir.

Son düzenleme:
Hocam VPN açıkken sipariş etmiş olabilir misiniz bende yaşadım aynı sorunu ve para en 48 saat icinde yatıyor.
Hocam WARP açıkken denedim kartı yanlış girdiğim için WARP kapatıp denedim öyle aldı belki ondandır bilemiyorum. Papara ile satın almadım ne yazık ki.

Hocam WARP açıkken denedim kartı yanlış girdiğim için WARP kapatıp denedim öyle aldı belki ondandır bilemiyorum. Papara ile satın almadım ne yazık ki.

Ben Papara ile satın aldım ve WARP acıktı bende de 1 gün sonra sipariş iade edildi diye bilgi geldi
Daha sonra ailemden birisinin üzerine hesap açıp aldım.

100 mesajım olmadığı için tekrar buradan yazıyorum
Yok hocam hesabı açtığım kişinin kartıyla aldım

Dosya Ekleri

• Screenshot_20241121_004822_Temu.jpg
    Screenshot_20241121_004822_Temu.jpg
    128 KB · Görüntüleme: 69
Son düzenleme:
Ben Papara ile satın aldım ve WARP acıktı bende de 1 gün sonra sipariş iade edildi diye bilgi geldi
Daha sonra ailemden birisinin üzerine hesap açıp aldım.
Yine Papara üzerinden mi aldınız? İade gelince alacağım ama yine aynı sorunla karşılaşmak istemiyorum. Hesap değiştirmeden almam mı gerekiyor?

Benim siparişimide iade etti Temu sebebi ise olağan dışı etkinlik diyor. Stok hemen yenilensin tekrar deniyeceğim.

Stok bitmeden önce sipariş vermiştim ben ancak bilmiyorum.
Bende stok bitmeden aldım desteğe yazdım bana aktivite dışı ödeme dedi Denizbank ile ödeme yaptım. Heralde stoklar yenilendi tekrar sipariş verdim hemen.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı