Temu siparişi ne zaman ulaşır?

talha.a

Centipat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 3060Ti - 2x16 32gb XPG - İntel Core i5 11400F
Hocalarım merhaba, 2 gün önce Temu'dan bir sipariş vermiştim fakat haftay salı veya çarşamba İzmir'den Antalya'ya yolculuk yapacağim yani o süreye gelmeli şu anda havaalanı deposuna taşıma halinde olarak gözüküyor sipariş veren hocalarım yardımcı olabilir misiniz?

Screenshot_20250120_185132_Temu.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
dostlar hazır burda temu'dan sipariş verenleri görünce sormak istedim. bu temu'nun olayı nedir? harika tişörtler 100 TL ve harika ayakkabılar 400-500 TL'ye satılıyor böyle bir şey mümkün mü? bilgisi olan bir aydınlatsın ya

dostlar hazır burda temu'dan sipariş verenleri görünce sormak istedim. bu temu'nun olayı nedir? harika tişörtler 100 TL ve harika ayakkabılar 400-500 TL'ye satılıyor böyle bir şey mümkün mü? bilgisi olan bir aydınlatsın ya
Ben de bu önyargıyla sipariş vermiştim ve tam istediğim gibi geldi ilginçtir. Tr'de 1500-3000 bandında gezen bir ceketi 600 liraya aldım mesela ve süper bir şekilde geldi. 30 euro üstü siparişler gümrüğe takılıyor, bunun bilincinde olmak lazım. Onun dışında Sosyal Medyada Fincan söyledim mini fincan geldi tarzında şeyler var onlara da takılmayın çünkü ürünün açıklamasını düzgün okumuyorlar. Ürünün başlığı ve açıklaması dikkatlice okunmalı.

Son düzenleme:
Ben de bu önyargıyla sipariş vermiştim ve tam istediğim gibi geldi ilginçtir. TR'de 1500-3000 bandında gezen bir ceketi 600 liraya aldım mesela ve süper bir şekilde geldi. 150 euro üstü siparişler gümrüğe takılıyor, bunun bilincinde olmak lazım. Onun dışında sosyal medyada fincan söyledim mini fincan geldi tarzında şeyler var onlara da takılmayın çünkü ürünün açıklamasını düzgün okumuyorlar. Ürünün başlığı ve açıklaması dikkatlice okunmalı.

Onun sınırı 30 euro olmuştu. Diye biliyorum.

Ben de bu önyargıyla sipariş vermiştim ve tam istediğim gibi geldi ilginçtir. TR'de 1500-3000 bandında gezen bir ceketi 600 liraya aldım mesela ve süper bir şekilde geldi. 30 euro üstü siparişler gümrüğe takılıyor, bunun bilincinde olmak lazım. Onun dışında sosyal medyada fincan söyledim mini fincan geldi tarzında şeyler var onlara da takılmayın çünkü ürünün açıklamasını düzgün okumuyorlar. Ürünün başlığı ve açıklaması dikkatlice okunmalı.

Hocam selamlar, benim siparişim vergilerden kaynaklı olarak 30 euro bandını geçti, gümrüğe takılırlar mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı