Temu ürün iadesi nasıl yapılır?

Wresst

Centipat
Merhaba, Temu'dan 1klık ürün alacağım bozuk çıkarsa ya da bir sorunu olursa iade edeceğim. Ürünü geri göndermem gerekiyor mu? Yoksa sadece para iadesi mi yapıyorlar? İnternette göndermenize gerek yok diyor ama başka bir yerde gönderiliyor demiş. Bilgisi olan biri yazarsa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, Temu'dan 1klık ürün alacağım bozuk çıkarsa ya da bir sorunu olursa iade edeceğim. Ürünü geri göndermem gerekiyor mu? Yoksa sadece para iadesi mi yapıyorlar? İnternette göndermenize gerek yok diyor ama başka bir yerde gönderiliyor demiş. Bilgisi olan biri yazarsa sevinirim.
Benim bildiğim geri iadelerde ürünü ücretsiz iade edebiliyorsun ama para olarak vergiyi vermiyorlar. Sadece ürünün fiyatını veriyorlar diye biliyorum. En iyisi iade yapmış bir arkadaş yazsın iyi olur.
He ben geçen bir ürün aldım ama farklı ürün göndermişler desteğe yazdım. Bana ürünün parasını iade ettiler ürün sizde kalsın dediler öyle de bir durum olabiliyor.

2Merhaba, Temu'dan 1klık ürün alacağım bozuk çıkarsa ya da bir sorunu olursa iade edeceğim. Ürünü geri göndermem gerekiyor mu? Yoksa sadece para iadesi mi yapıyorlar? İnternette göndermenize gerek yok diyor ama başka bir yerde gönderiliyor demiş. Bilgisi olan biri yazarsa sevinirim.
Müşteri hizmetlerine bağlanın gelen kişiye ürün iadesi talep ediyorum yazın sorununuzu belirtin. Daha sonra sizden ne sıkıntı yaşadığınızı kanıtlamanızı isteyecek kırıksa kırık diyin yanlış ürünse fotoğraf çekip gönderin kargoyu size gönderen şirketin numarasını arayarak iletişim kurmasını isteyecek daha sonra iade talebiniz oluşturuluyor 1 ila 2 gün içerisinde kargonuz kapıdan gelip alınacaktır.

Benim bildiğim iadelerde ürünü ücretsiz iade edebiliyorsun ama para olarak vergiyi vermiyorlar. Sadece ürünün fiyatını veriyorlar diye biliyorum. En iyisi iade yapmış bir arkadaş yazsın iyi olur.
He ben geçen bir ürün aldım ama farklı ürün göndermişler desteğe yazdım. Bana ürünün parasını iade ettiler ürün sizde kalsın dediler öyle de bir durum olabiliyor.

Galiba artık ürünü göndermeden parayı ödemiyorlarmış insanların kötü kullanımından dolayı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı