27+ euroya bir klavye alacağına bir 50 euro daha ekleyip sağlam bir Razer klavye çekmek varken gidip bu çöpleri alanları anlamıyorum bozulucak elinde kalacak ne bir Support'u var ne bir şeyi bana beğenmedim atanların hepsi hiçbir comp oyunda başarılı olamıyor zaten beni hiçbir yerdede yenemezlerde klavyenin önemi büyük.
Hocam emin ol Razer'ı belki senden bile çok severim.
Bak burada incelemem var
Selamlar, Daha önce hiç mekanik klavye kullanmamıştm. Ornata v3'ten sonra Corsair K55 Pro rbg XT kullanıyordum. Hatta burada belki görenler bilir mekanik klavye aldım Redragon K618 horus model. İncelemesini yaptım ancak klavyeye alışamadım. Çünkü tepkisi aşırı fazlaydı. Tabii bunun ek sebebi red...
Buranın tek enayisi benim gidip buna 7300 küsur para verdim.
2 ay geçti A ve D tuşları çift tıklamaya başladı Ü ve Ğ ise arada basmamaya başladı. Hot swap yok böyle büyük ve kaliteli bir klavye de switchler leğimli ne oldu? Gitti garantiye 28 gün de bekledim elde klavye yok. Gidip ucuz bir şey almak zorunda kaldım o ara. Ve para iadesi çıktı kronik sorunlu klavye. Çünkü alanların çoğunda bu sorun var. V4, V4 Pro v4X hatta V4 %75
Bak bu alttaki RTİNGS sitesinden aldım altta sarı alanla yazılan yerde
Bu klavyeyin aşırı derecede çift tıklama sorunları yaşadığını çok geniş bir kullanıcı kitlesi şikayet etmiş
Ve adamlar buraya not yazmak zorunda kalmışlar kullanıcıları uyarıyorlar.
Daha 4 ay önce falan yeni serileri düzelmeye başlamış.
Bunun gibi başka çok örnek bulabilirsiniz.
HyperX Alloy Rise 75 mesela yeni klavyesi (%100 olan büyük modelinde yok bu sorun)
Daha 1 ay olmadı aldım iade etmek zorunda kaldım 8 aydır bak aynı sorun devam ediyor.
Bu da aynı sorunu yaşayanların Reddit de paylaşımı ve birebir aynısı da benim başıma geldi.
Burada en az 15 kişi aynı sorunu yaşamış farklı konularda da var.
Klavyenin fiyatı indirimde 4000 TL Trendyol overgame satıcısından aldım aldıktan 1 saat sonra bu konuda yazanlar başıma geldi PC programı klavyeyi görmemeye başladı 2 tane LED söndü ve klavye Rainbow renkte kaldı. 1 saat sonra da iade talebi oluşturdum 2 gün sonra da paramı alabildim.
HYPERX Alloy Rise 75 Mekanik Kablolu Gaming Klavye Siyah fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar
MediaMarkt şu an bu sorunu hala çözülememiş programsal problemi olan klavyeyi 6349 TL'ye satıyor.
Artık o eski marka, markaya güven sistemi değişti.
Sana daha birçok örnek bulurum Logitech G213 Prodigy mesela yeni klavyeleri çift tıklama sorunları, hala hot swap olmayan klavyeleri, çift basan mouseları. vs vs