Temu üstünden Ajazz klavye alınır mı?

Bütçe
3000
Yer
Sakarya
Daha fazla  
Merhaba, Temu üzerinden Ajazz klavye ve fare almayı düşünüyorum. Daha önce Temu'dan hiç alışveriş yapmadım. Zaten almaya karar verirsem, 27 Euro sınırını aşıp gümrüğe takılmaması için farklı hesaplar üzerinden sipariş vermem gerekiyor. Aşağıdaki linklerde yer alan klavye ve mouse düşünüyorum. Kullanan ya da bu ürünler hakkında fikri olan varsa, yazarsa çok sevinirim. Teşekkürler.

Merhaba, Temu üzerinden Ajazz klavye ve fare almayı düşünüyorum. Daha önce Temu'dan hiç alışveriş yapmadım. Zaten almaya karar verirsem, 27 euro sınırını aşıp gümrüğe takılmaması için farklı hesaplar üzerinden sipariş vermem gerekiyor. Aşağıdaki linklerde yer alan klavye ve mouse düşünüyorum. Kullanan ya da bu ürünler hakkında fikri olan varsa, yazarsa çok sevinirim. Teşekkürler.

1 aya bozulma garantili bir çöp yığını.

27+ euroya bir klavye alacağına bir 50 euro daha ekleyip sağlam bir Razer klavye çekmek varken gidip bu çöpleri alanları anlamıyorum bozulucak elinde kalacak ne bir Support'u var ne bir şeyi bana beğenmedim atanların hepsi hiçbir comp oyunda başarılı olamıyor zaten beni hiçbir yerdede yenemezlerde klavyenin önemi büyük.

27+ euroya bir klavye alacağına bir 50 euro daha ekleyip sağlam bir Razer klavye çekmek varken gidip bu çöpleri alanları anlamıyorum bozulucak elinde kalacak ne bir Support'u var ne bir şeyi bana beğenmedim atanların hepsi hiçbir comp oyunda başarılı olamıyor zaten beni hiçbir yerdede yenemezlerde klavyenin önemi büyük.

1M Euro daha eklesin şirketi alsın, çok güzel mantık.
Ajazz dediğin marka kaç yıldır bu piyasada, Razer diye membran çöp bir klavye alıp Razer kaliteli demek hiçbir şeyi değiştirmiyor.

Hocam emin ol Razer'ı belki senden bile çok severim.
Bak burada incelemem var
Buranın tek enayisi benim gidip buna 7300 küsur para verdim.
2 ay geçti A ve D tuşları çift tıklamaya başladı Ü ve Ğ ise arada basmamaya başladı. Hot swap yok böyle büyük ve kaliteli bir klavye de switchler leğimli ne oldu? Gitti garantiye 28 gün de bekledim elde klavye yok. Gidip ucuz bir şey almak zorunda kaldım o ara. Ve para iadesi çıktı kronik sorunlu klavye. Çünkü alanların çoğunda bu sorun var. V4, V4 Pro v4X hatta V4 %75
Bak bu alttaki RTİNGS sitesinden aldım altta sarı alanla yazılan yerde
Bu klavyeyin aşırı derecede çift tıklama sorunları yaşadığını çok geniş bir kullanıcı kitlesi şikayet etmiş
Ve adamlar buraya not yazmak zorunda kalmışlar kullanıcıları uyarıyorlar.
Daha 4 ay önce falan yeni serileri düzelmeye başlamış.

1753224770275.png

Bunun gibi başka çok örnek bulabilirsiniz.

HyperX Alloy Rise 75 mesela yeni klavyesi (%100 olan büyük modelinde yok bu sorun)

Daha 1 ay olmadı aldım iade etmek zorunda kaldım 8 aydır bak aynı sorun devam ediyor.

Bu da aynı sorunu yaşayanların Reddit de paylaşımı ve birebir aynısı da benim başıma geldi.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Burada en az 15 kişi aynı sorunu yaşamış farklı konularda da var.

Klavyenin fiyatı indirimde 4000 TL Trendyol overgame satıcısından aldım aldıktan 1 saat sonra bu konuda yazanlar başıma geldi PC programı klavyeyi görmemeye başladı 2 tane LED söndü ve klavye Rainbow renkte kaldı. 1 saat sonra da iade talebi oluşturdum 2 gün sonra da paramı alabildim.

MediaMarkt şu an bu sorunu hala çözülememiş programsal problemi olan klavyeyi 6349 TL'ye satıyor.

Artık o eski marka, markaya güven sistemi değişti.

Sana daha birçok örnek bulurum Logitech G213 Prodigy mesela yeni klavyeleri çift tıklama sorunları, hala hot swap olmayan klavyeleri, çift basan mouseları. vs vs

Çok özgüvenlisin.comp oyunlardaki başarını öğrenebilir miyim?

Günümüzde Razer, Logitech, SteelSeries gibi markaların klavyeleri artık alınmaz, Darmoshark,Royal Kludge,Yuunzi, Mchose gibi markların ürünleri daha uygun ve ciddi bir kalite farkı oluyor.

Merhaba, Temu üzerinden Ajazz klavye ve fare almayı düşünüyorum. Daha önce Temu'dan hiç alışveriş yapmadım. Zaten almaya karar verirsem, 27 Euro sınırını aşıp gümrüğe takılmaması için farklı hesaplar üzerinden sipariş vermem gerekiyor. Aşağıdaki linklerde yer alan klavye ve mouse düşünüyorum. Kullanan ya da bu ürünler hakkında fikri olan varsa, yazarsa çok sevinirim. Teşekkürler.

Fun60 Ultra var. Gaming gen üzerinden onu alabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı