Lskow Hectopat Ekipman Ustası Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 4.748 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2024 #1 Arkadaşlar birçok yerde orijinal değil gibi şeyler duydum fakat klavye cakma olabilir mi? Mesela: Dosya Ekleri Screenshot_20241115_020344_TikTok.jpg 133,1 KB · Görüntüleme: 573 Son düzenleyen: Moderatör: 15 Kasım 2024
K kingyiğit123 Decapat Katılım 12 Aralık 2023 Mesajlar 1.020 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2024 #2 Lskow dedi: Arkadaşlar birçok yerde orijinal değil gibi şeyler duydum fakat klavye cakma olabilir mi? Mesela: Genişletmek için tıkla... Her şeyin çakması var bu devirde hocam.
Lskow dedi: Arkadaşlar birçok yerde orijinal değil gibi şeyler duydum fakat klavye cakma olabilir mi? Mesela: Genişletmek için tıkla... Her şeyin çakması var bu devirde hocam.
hcnuPcitirC Hectopat Katılım 21 Mayıs 2022 Mesajlar 781 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2024 #3 Lskow dedi: Arkadaşlar birçok yerde orijinal değil gibi şeyler duydum fakat klavye cakma olabilir mi? Mesela: Genişletmek için tıkla... Orjinal
Lskow dedi: Arkadaşlar birçok yerde orijinal değil gibi şeyler duydum fakat klavye cakma olabilir mi? Mesela: Genişletmek için tıkla... Orjinal
kaeenus Centipat Katılım 9 Haziran 2023 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2024 #4 Lskow dedi: Arkadaşlar birçok yerde orijinal değil gibi şeyler duydum fakat klavye cakma olabilir mi? Mesela: Genişletmek için tıkla... Kanka urunun cakma oldugunu dusunmuyorum temuda begenmedigin urunu saniyesinde iade edebiliyorsun usb cogaltici almistim begenmedim canli destege atti urunu sectim begenmedim dedim direk parayi verdi yani temuda dolandirma olayi olcagini sanmiyorum
Lskow dedi: Arkadaşlar birçok yerde orijinal değil gibi şeyler duydum fakat klavye cakma olabilir mi? Mesela: Genişletmek için tıkla... Kanka urunun cakma oldugunu dusunmuyorum temuda begenmedigin urunu saniyesinde iade edebiliyorsun usb cogaltici almistim begenmedim canli destege atti urunu sectim begenmedim dedim direk parayi verdi yani temuda dolandirma olayi olcagini sanmiyorum
Lskow Hectopat Ekipman Ustası Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 4.748 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2024 #5 hcnuPcitirC dedi: Eki Görüntüle 2352874 Orjinal Genişletmek için tıkla... Hocam biliyorum fakat mail attım vb demiş ve böyle bir satışlarının olmadığını söylemişler.
hcnuPcitirC dedi: Eki Görüntüle 2352874 Orjinal Genişletmek için tıkla... Hocam biliyorum fakat mail attım vb demiş ve böyle bir satışlarının olmadığını söylemişler.
hcnuPcitirC Hectopat Katılım 21 Mayıs 2022 Mesajlar 781 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2024 #6 Lskow dedi: Hocam biliyorum fakat mail attım vb demiş ve böyle bir satışlarının olmadığını söylemişler. Genişletmek için tıkla... Hocam o zaman birde siz mail atıp deneyin cevaba göre bizide bilgilendirin.
Lskow dedi: Hocam biliyorum fakat mail attım vb demiş ve böyle bir satışlarının olmadığını söylemişler. Genişletmek için tıkla... Hocam o zaman birde siz mail atıp deneyin cevaba göre bizide bilgilendirin.
fushigurotoji Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ocak 2017 Mesajlar 7.941 Makaleler 6 Çözümler 31 15 Kasım 2024 #7 support@aulagear.com'a mail attım. Bakalım. Contact Aula Gaming Keyboard aulagear.com
S Sagolera Centipat Katılım 7 Şubat 2024 Mesajlar 696 Çözümler 3 15 Kasım 2024 #8 Kullanıyorum taş gibi klavye. Çakma değildir çakmaysa da helal olsun adamlara.
x0jony Decapat Katılım 21 Haziran 2023 Mesajlar 465 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2024 #9 Sagolera dedi: Kullanıyorum taş gibi klavye. Çakma değildir çakmaysa da helal olsun adamlara. Genişletmek için tıkla... Çakma yapılacaksa böyle yapılsın, fiyatı da uygun olduğu sürece hiçbir şikayetim olmaz.
Sagolera dedi: Kullanıyorum taş gibi klavye. Çakma değildir çakmaysa da helal olsun adamlara. Genişletmek için tıkla... Çakma yapılacaksa böyle yapılsın, fiyatı da uygun olduğu sürece hiçbir şikayetim olmaz.
Lskow Hectopat Ekipman Ustası Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 4.748 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2024 #10 fushigurotoji dedi: support@aulagear.com'a mail attım. Bakalım. Contact Aula Gaming Keyboard aulagear.com Genişletmek için tıkla... Bende attım. Orjinal çıkarsa cakma diyenlere yanıt videosu atacağım.
fushigurotoji dedi: support@aulagear.com'a mail attım. Bakalım. Contact Aula Gaming Keyboard aulagear.com Genişletmek için tıkla... Bende attım. Orjinal çıkarsa cakma diyenlere yanıt videosu atacağım.