Daha fazla
Her şeyin çakması var bu devirde hocam.Arkadaşlar birçok yerde orijinal değil gibi şeyler duydum fakat klavye cakma olabilir mi?
Mesela:
Arkadaşlar birçok yerde orijinal değil gibi şeyler duydum fakat klavye cakma olabilir mi?
Mesela:
Kanka urunun cakma oldugunu dusunmuyorum temuda begenmedigin urunu saniyesinde iade edebiliyorsun usb cogaltici almistim begenmedim canli destege atti urunu sectim begenmedim dedim direk parayi verdi yani temuda dolandirma olayi olcagini sanmiyorumArkadaşlar birçok yerde orijinal değil gibi şeyler duydum fakat klavye cakma olabilir mi?
Mesela:
Hocam biliyorum fakat mail attım vb demiş ve böyle bir satışlarının olmadığını söylemişler.
Hocam o zaman birde siz mail atıp deneyin cevaba göre bizide bilgilendirin.Hocam biliyorum fakat mail attım vb demiş ve böyle bir satışlarının olmadığını söylemişler.
Çakma yapılacaksa böyle yapılsın, fiyatı da uygun olduğu sürece hiçbir şikayetim olmaz.Kullanıyorum taş gibi klavye. Çakma değildir çakmaysa da helal olsun adamlara.
Bende attım. Orjinal çıkarsa cakma diyenlere yanıt videosu atacağım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.