Temu üzerindeki Kodak SSD alınır mı?

Geçen hafta bu SSD'nin tartışıldığı bir konu okumuştum.
Alanların şikayeti yoktu.
Hatta ben de almaya karar verdim ve sipariş edeceğim gün 1TB olan bittiği için alamadım.

Almayı düşünüyordum ama hiç ihtiyacım olmadığı için vazgeçtim. Zaten 5 tane harici diskim var.

kişisel fikrim yok ama başkalarının söylemesi: alınabilir ve alanlar sorun yaşamamış.

Hocam SSD'niz olmasa bu SSD'yi alır mıydınız veya başka hangi seçeneklere yönelirdiniz?

Hocam SSD'niz olmasa bu SSD'yi alır mıydınız veya başka hangi seçeneklere yönelirdiniz?
İhtiyacım olsa bu kodak 1TB olanı alırdım. 1050 TL gibi bir fiyata geliyor.
Türkiyede 1TB 2,5 inch SDD ler en düşük 2000 TL civarında.

EK : 2000 TL ile 1TB M2 SSD de alabilirsiniz. Bilginize.. @xyxyba

Güzel kardeşim zaten adam almak için 670min sepete ürün eklemeli. Ve o fiyata Türkiye'den daha iyi SSD alınır.

2 tane 512 GB alınabilir o min sepet tutarı için. Ya da 1 tane 1 TB SSD + 20 30 TL'lik bir şey de alabilir. Hala Türkiye'de o fiyata daha uygun bir SSD bulunabileceğini savunuyorsun. At bakayım ne daha iyiymiş bunun yerine bu fiyatta?

2 tane 512 GB alınabilir o min sepet tutarı için. Ya da 1 tane 1 TB SSD + 20 30 TL'lik bir şey de alabilir. Hala Türkiye'de o fiyata daha uygun bir SSD bulunabileceğini savunuyorsun. At bakayım ne daha iyiymiş bunun yerine bu fiyatta?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sepete farklı ürün ekleyip sonra silsek olmaz mı Aula F75 de öyle yapmıştım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı