Elektronik Temu vergisiz Ajazz A159MC 732TL, Ajazz 159 807TL!

Razer V3 HyperSpeed mi bu mu bilenleriniz varsa cevaplar mı?

AJ159MC mouse var fakat kablosuz modda takılıyor. 40 saniyede bir mouse kafayı yiyor. Nasıl düzelteceğimi bulamadım.

Mouse alanlar islemci dusukse 8K takilabilir falan yaziyordu, ayni mantik islemci dusukse belki 1K Hz takiliyordur diye dusunuyorum dusurebiliyorsaniz deneyin onun disinda bilmiyorum.

AJ159MC mouse var fakat kablosuz modda takılıyor. 40 saniyede bir mouse kafayı yiyor. Nasıl düzelteceğimi bulamadım.
Dongleyi USB 2.0 slotuna mı taktınız? Mouse sahip değilim o yüzden bir şey diyemem ama daha önce kullandığım kablosuz mouselarda USB 3.0 slotuna taktığımda benzer sorun oluyordu. Aynı şeyi klavyede de yaşadım. 2.0 slotuna taktığımda sorun çözülmüştü.

Mouse alanlar islemci dusukse 8K takilabilir falan yaziyordu, ayni mantik islemci dusukse belki 1K Hz takiliyordur diye dusunuyorum dusurebiliyorsaniz deneyin onun disinda bilmiyorum.
4 tane vardı elimde 2 tanesini kullanmıştım onlarda sorun yoktu.

@Sendurmen

Saçma falan değil. Resmi olarak vergi bu şekilde haliyle ödeme kısmında ürünün fiyatının %60'ı kadar vergi çıkıyor. AliExpress'ten falan daha iyi vergi kesintisi konusunda.

Ben ürünün fiyatına veya Temu'ya laf etmedim burada, uzun adamın vergi oranını eleştirdim...

Mouse zaten hafif olmalı?

Başka forumda yazılmış yazıyı paylaşmışsınız görsel size mi ait?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…