Elektronik Temu vergisiz Ajazz A159MC 732TL, Ajazz 159 807TL!

Temu destege yaz, canli destek iste kredi ve kupon istiyorum yaz, bazi temsilciler veriyor bazilari vermiyor dene birkaç kere 110 kredi veriyorlar. Kupon alamazsan ise internette ve forumda birkaç kupon var %20 veriyor bulabilirsen.

Temu destege yaz, canli destek iste kredi ve kupon istiyorum yaz, bazi temsilciler veriyor bazilari vermiyor dene birkaç kere 110 kredi veriyorlar. Kupon alamazsan ise internette ve forumda birkaç kupon var %20 veriyor bulabilirsen.

İngilizce mi Türkçe mi yazacağım.

Hızlı satılamdı arkadaşlar sabah geldiği anda gördüm ilk olarak AJ159 MC'ler ve AJ159Pler 610 bandındaydı daha sonra 720 bandına cıktı en son 15 stok varken gene muhtemel sarı sıtede satacak insanlar 10 hesap 10 tcyle aldılar bende alacaktım alamadım bir dahakine

1734201055881.png

Evet arkadaşlar malum TEMU mouse elime ulaştı, ilk izlenimlerimi aktaracağım.
Öncelikle ben bu mausu ilk geldiği gün alanlardanım. 1300-1400 civarı fiyata geldi. Daha sonrada uğraşmak istemediğim için bu fiyattan elime ulaştı. Hissiyata gelecek olursak;

Gerçekten çok hafif, biraz bastırsam kıracağım gibi hissettiriyor. Malzeme kalitesinin kötü olduğunu düşünmüyorum, sadece aşırı hafif. Bilgisayara taktığım gibi çalışmaya başladı, dikkatimi çeken şey yazılımını indirirken çıkan ekranda imzalayan şirketin Rongyuan olmasıydı, malum MCU şirketi.

MCU konusu moralimi bozsa bile daha iyi bir ürün bulamayacağımı düşünüp bunu iptal etmemeye karar verdim. Şuan 8000 Hz'e çektim ve herhangi bir takılma falan söz konusu değil. Bilgisayarımın sıkıntı yapacağını da sanmıyorum çünkü 7500F kullanıyorum.

Şarj ve pil performansı: 2 gündür hayvan gibi 4k ve 8k hz'de tüm gün cs oynadıktan sonra şarjı yüzde 10 seviyelerine geldi. Kutudan çıktığında şarjı tam gözüküyordu yazılımda. Az önce şarjı ne kadar hızlı ediyor diye denedim ve 15 dakikada sıfırdan %80 seviyelerine geldi. Pil performansı ortalama olsa bile şarj performansı beni memnun etti.

Görsel:

Eki Görüntüle 2374067
159 pro mu bu?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı