Temu'da AJ159 fare nasıl 33 TL'ye düşürülür?

Kablosuz fareler arasında VXE R1 SE veya VXE R1 Pro Max arasında kalmıştım, ucuzluğu yüzünden ben de bunu alacağım gibi. Ama şu Temu denen uygulamada iki kampanya bulmak için link kovalayıp kırk takla atmak çok yorucu ve karmaşık.

Kablosuz fareler arasında VXE R1 SE veya VXE R1 Pro Max arasında kalmıştım, ucuzluğu yüzünden ben de bunu alacağım gibi. Ama şu Temu denen uygulamada iki kampanya bulmak için link kovalayıp kırk takla atmak çok yorucu ve karmaşık.

Karmaşık falan da ucuz ya. Uygulama aşırı lanet bir şey ama ucuz işte zayıf noktamızdan vuruyor.

Bazen sadece reklam bazende böyle değicek şeyler olabiliyor. Bi ara %100 indirim olayı vardı(ki hala var ve kazık.lütfen yapmayın cinnet geçirirsiniz) size bir bar veriliyor ve o barı doldur ben sana beleşe vercem diyor. O bar hiç dolmadığından sinir krizi geçiriyorsunuz. Ama bazen böyle iyi şeylerde çıkabiliyor.

Bu indirime her şey değer bu devirde.

Şimdi de Temu'dan kablosuz klavye kovalıyorum ama Aula F75 ten sonra sadece kablolu MageGe veya HXSJ dandik klavyeler falan çıkmaya başlıyor. Bir kere daha yüzümüzü güldürseler.

Bazen sadece reklam bazen de böyle değecek şeyler olabiliyor. Bir ara %100 indirim olayı vardı(ki hala var ve kazık. Lütfen yapmayın cinnet geçirirsiniz) size bir bar veriliyor ve o barı doldur ben sana beleşe vereceğim diyor. O bar hiç dolmadığından sinir krizi geçiriyorsunuz. Ama bazen böyle iyi şeylerde çıkabiliyor.

Denendi onaylanmadı 15. kişiyi davet ettiğimde pes ettim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı