Şu an Temu'da Pro modeli var ama indirime dahil değil vergiyle 1700e geliyor o da uygulamadan baktım beyazı gözüküyor. Bilgisayardaki siyah da yok olmuş.
@Deiinzz hocam yeni cihazdan deniyorum şimdi linke tıkladım direkt 700 TL için çark çevirtip sonra Google Play'den Temu indirmemi istiyor. Doğru mu ilerliyorum?
Daha sonra mouse olan sayfaya geldi 700 tl kupon paketi şimdi talep et diyor ya da sağ üstte çarpı var çıkıyor hangisine tıklayacağım?
@Deiinzz hocam yeni cihazdan deniyorum şimdi linke tıkladım direkt 700 TL için çark çevirtip sonra Google Play'den Temu indirmemi istiyor. Doğru mu ilerliyorum?
hocam 800 tl diyor bu seferde normaline şaka gibi ya ilk başta 32 gösterdi sepete atınca 802 oldu. Yukarıda da 700 tl talep et diyor acaba ona mı tıklayacağım...
Son olarak elimdeki son cihazı da harcadım. İlk başta 32 tl gösteriyor sonra kupon talep et (700tl) diyor. Onu çarpıya basıp geçince fiyat 802 tl oluyor direkt.
Hocam 800 TL diyor bu sefer de normaline şaka gibi ya ilk başta 32 gösterdi sepete atınca 802 oldu. Yukarıda da 700 TL talep et diyor acaba ona mı tıklayacağım.
evet evet Son olarak elimdeki son cihazı da harcadım. İlk başta 32 tl gösteriyor sonra kupon talep et (700tl) diyor. Onu çarpıya basıp geçince fiyat 802 tl oluyor direkt.
Evet evet son olarak elimdeki son cihazı da harcadım. İlk başta 32 TL gösteriyor sonra kupon talep et (700TL) diyor. Onu çarpıya basıp geçince fiyat 802 TL oluyor direkt.
evet evet Son olarak elimdeki son cihazı da harcadım. İlk başta 32 tl gösteriyor sonra kupon talep et (700tl) diyor. Onu çarpıya basıp geçince fiyat 802 tl oluyor direkt.