Temu'da AJ159 fare nasıl 33 TL'ye düşürülür?

Şu an Temu'da Pro modeli var ama indirime dahil değil vergiyle 1700e geliyor o da uygulamadan baktım beyazı gözüküyor. Bilgisayardaki siyah da yok olmuş.

Az önce siyahın stok geldi 1 dakikaya geri gitti, 24 saat içinde stok illa gelir 800 TL'ye alırsın ama hep takip etmen lazım.

QR kodu çıkıyor telefona geçtiriyor zorla.

Bilmiyorum hocam Avusturya olayını, o kadar kişiye yaptık ilk defa böyle bir şey duydum. Bunu dene bir de. https://www.temu.com/kuiper/uk1.htm...youtube&_x_ns_creative=4021560234&is_retain=1

@Deiinzz hocam yeni cihazdan deniyorum şimdi linke tıkladım direkt 700 TL için çark çevirtip sonra Google Play'den Temu indirmemi istiyor. Doğru mu ilerliyorum?

Daha sonra mouse olan sayfaya geldi 700 tl kupon paketi şimdi talep et diyor ya da sağ üstte çarpı var çıkıyor hangisine tıklayacağım?

Hocam başka bir cihaz bulmaya çalış yapabilirsen.

Çark olayı yok ama mouse a tıklayınca Play Store'a atıp indirmeni istiyor evet. Çark çıkınca X e bas kapat.
hocam 800 tl diyor bu seferde normaline şaka gibi ya ilk başta 32 gösterdi sepete atınca 802 oldu. Yukarıda da 700 tl talep et diyor acaba ona mı tıklayacağım...

Son olarak elimdeki son cihazı da harcadım. İlk başta 32 tl gösteriyor sonra kupon talep et (700tl) diyor. Onu çarpıya basıp geçince fiyat 802 tl oluyor direkt.

Son düzenleme:
Hayır onunla alakası yok, yeni hesap açıyorsun değil mi silip.
evet evet Son olarak elimdeki son cihazı da harcadım. İlk başta 32 tl gösteriyor sonra kupon talep et (700tl) diyor. Onu çarpıya basıp geçince fiyat 802 tl oluyor direkt.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı