Temu'da AJ159 fare nasıl 33 TL'ye düşürülür?

Bazı konularda üretimden kaldırıldığı yazıyor ama AliExpress'de var hala. Maalesef canım bebeğim cicim güzelim ülkemin gümrük yasaları yüzünden TR'ye gelemiyor...

AliExpress üzerinden birçok kişi dolandırıldı Aula F75 alacağım hevesiyle. Dikkat etmek lazım.

Deneyecektim ama daha fazla mail açamıyorum, halbuki 2 tane açmıştım.

2 ayrı telefon kullanıyorum ikisinde de 10-15 mail adresi oldu şu Temu yüzünden.

Deneyecektim ama daha fazla mail açamıyorum, halbuki 2 tane açmıştım.

2'den sonra aynı cihazda mail açmaya izin vermiyor Google. Telefon no su istiyor. Yine farklı cihazda açmanız lazım.

Reklam yapacağız şeyiyle insanları çok uğraştırıyor bu Temu yahu.

2'den sonra aynı cihazda mail açmaya izin vermiyor Google. Telefon no su istiyor. Yine farklı cihazda açmanız lazım.

Reklam yapacağız şeyiyle insanları çok uğraştırıyor bu Temu yahu.

Benim ihtiyacım yoktu sorun etmedim, ama sizler kaçırmayın. Siyah beyaz diye pişman olmayın.

Benim ihtiyacım yoktu sorun etmedim, ama sizler kaçırmayın. Siyah beyaz diye pişman olmayın.

Siyah kirlenmeme açısından süper zaten. Pişman olmamak değil de ileride 500TL'ye yine stoklara gelmesinden tırsıyorum. (Öğrenci olup son paraları verince böyle hesap kitap yapıyorum normalde umurumda olmaz)

Siyah kirlenmeme açısından süper zaten. Pişman olmamak değil de ileride 500TL'ye yine stoklara gelmesinden tırsıyorum. (öğrenci olup son paraları verince böyle hesap kitap yapıyorum normalde umurumda olmaz)

Hocam haklısın ama 500'e düştüğünü görmedim hiç ve risk bu da sonuçta.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı