Temu'da AJ159 fare nasıl 33 TL'ye düşürülür?

Hocam diğer forumlarda da aynı konu açılmış. Millet iptal edelim vergi çıkar demiş. Kimse müşteri hizmetlerine sormamış galiba.

Bir kumar oynayıp yarın alıyorum. İnşallah sürpriz vergi çıkmaz. Çıksa bile gümrüğe takılmasın yeter. Epomaker gümrüğe takılınca ya imha edeceğiz iade yapmayacağız ya da 20 dolar ver tekrar gönderelim diyormuş.

Hocam diğer forumlarda da aynı konu açılmış. Millet iptal edelim vergi çıkar demiş. Kimse müşteri hizmetlerine sormamış galiba.

Bir kumar oynayıp yarın alıyorum. İnşallah sürpriz vergi çıkmaz. Çıksa bile gümrüğe takılmasın yeter. Epomaker gümrüğe takılınca ya imha edeceğiz iade yapmayacağız ya da 20 dolar ver tekrar gönderelim diyormuş.

Hayırlısı hocam.

Dosya Ekleri

• IMG_3822.jpeg
    IMG_3822.jpeg
    100,2 KB · Görüntüleme: 41
Son düzenleme:
Güncelleme: Aynı hesaptan yaptığımda olmuyordu ama şu an oldu, yine aynı linke aynı telefondan aynı hesaptan tıkladım ve indirim geldi, daha birkaç saat önce denediğimde olmamıştı şimdi oldu. Şans işi gerçekten. Ve Pro stoksuz gözüküyor bende. Bu linkle girdim sanırım. https://www.temu.com/kuiper/uk1.htm...tive=4021560234&is_retain=1&no_cache_id=c3yyg
İyi ki almışsın hocam şu an stok yok @bdrhncagriozdmrr

Ne sömürdün be Temu'yu 😆

Hayatımda ilk defa bu kadar hızlı yanıt aldım bir hizmetden.

Eki Görüntüle 2452136

Anladığım kadarıyla fişe ne yazalım abi diyorlar yani. Ben 1 dolar yazın vergi az gelsin desem yazarlar mı?

Hiç güven vermedi ya o kumara giremem gibi. Çok güzel klavye gözüm kaldı ama sıkıntı çıkarsa bozar bayağı.

Sen başlattın, ben bitirmiyorum 😅 Temu'nun bana mı sempatisi var anlamadım, bir veriyor bir vermiyor.

Sevmişler seni belli :).

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı