- Makaleler
- 2
Başka bir cihazdan denediğimde oldudüz 159 514 TL'ye geliyor. Kaç günde geliyor bilginiz var mı?
En yüksek ihtimal 8 9 gün. Bütçen varsa Pro'yu bekleyebilirsin, bütçen var mı?
Başka bir cihazdan denediğimde oldudüz 159 514 TL'ye geliyor. Kaç günde geliyor bilginiz var mı?
En yüksek ihtimal 8 9 gün. Bütçen varsa Pro'yu bekleyebilirsin, bütçen var mı?
Evde farklı cihaz yok aynı cihazdan almanın bir yolu var mı?
Var bekleyebilirim benim için daha iyi olur açıkçası FPS oyunları ağırlıklı oynuyorum Gaming genden A5 Ultra almayı düşünüyordum. Pro mu yoksa A5 Ultra mı daha iyi olur?
Aynı yöntem hocam, bende tek cihazla yaptım. Denemeye devam et.
A5 Ultra daha iyi ama fiyat farkına bakarsak Pro daha mantıklı. Pro'yu bekle 800'e yapıştır hocam. Bildirimleri açık tut buradan haber veriyoruz, stoklar hızlı eriyor.
Bilgisayarda indirim var gözüküyor telefona girince Avusturya'ya atıyor.
Aynı yöntem hocam, bende tek cihazla yaptım. Denemeye devam et.
A5 Ultra daha iyi ama fiyat farkına bakarsak Pro daha mantıklı. Pro'yu bekle 800'e yapıştır hocam. Bildirimleri açık tut buradan haber veriyoruz, stoklar hızlı eriyor.
Tam yarı fiyatına falan geliyor ikisinden birini alsam da 1000Hz de kullanacağım ya da maksimum 2K sıkıntı yaratmayacağını düşünüyorum.
Tam yarı fiyatına falan geliyor ikisinden birini alsam da 1000Hz de kullanacağım ya da maksimum 2K sıkıntı yaratmayacağını düşünüyorum.
Sormayı unutmuşum bu indirim 24 saat sayıyor Pro düşerse tekrar aynı şekil yeni hesap açıp tekrar sil yükle yapmam gerek değil mi?
QR kodu çıkıyo telefona geçtiriyo zorlaBilgisayardan yapar mısın?
Pro'yu al geç hocam.
Hocam bende süre bitti, tekrar sil yükle falan yaptım o indirim olmadı. Ondan sonra 2 3 saat geçti öyle aynı hesaptan denedim anca oldu. Yani süre biterse şansa bırakacaksın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.